ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ionuț Radu, titular la Inter Milano? „Nu pot să vă spun acum totul. E nevoie de puțină picanterie”

Autor: Andrei Șchiopu | 11.05.2020 | 21:35
Ionuț Radu, titular la Inter Milano? „Nu pot să vă spun acum totul. E nevoie de puțină picanterie”
Ionuț Radu, titular la Inter Milano? „Nu pot să vă spun acum totul. E nevoie de puțină picanterie”. Sursă foto: hepta.ro

Ionuț Radu, fotbalistul Parmei, visează să ajungă să apere din nou poarta lui Inter Milano și speră ca în viitor să devină titular în naționala României.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu, titular la Inter Milano

Ionuț Radu este unul dintre cei mai promițători tineri români în acest moment, iar fotbalistul Parmei speră să se întoarcă la Inter Milano și să apere poarta „nerazzurrilor”:

„Sunt obstacolele din cariera unui fotbalist, nu trebuie să te dărâme, trebuie să te întărească. Faptul că nu am jucat în ultimul timp, mă motivează.

Am înțeles că trebuie să dau mai mult, atât fizic, cât și psihic, pe viitor o să învăț din experiența asta, ca să nu mai fiu pus în astfel de situație. Frustrant este pentru orice jucător, când nu ești în primul 11”.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt conștient de valoarea pe care o am, iar treaba asta mă liniștește. Eu mai am contract cu Inter până în 2024. Nu pot să spun totul acum, trebuie să fie puțină picanterie, nu pot să vă spun așa totul.

O să vedeți peste câteva luni unde o sa joc. Pentru mine ar fi o mândrie să ajung să apăr la Inter, vom vedea ce va fi. Nimic nu este întâmplător în viață, ceea ce îți este scris aia ți se va da. Tot ceea ce îți dorești, atragi, din punctul meu de vedere”, a mai spus Ionuț Radu pentru digisport.ro.

Vrea să devină titular în naționala României

Ionuț Radu a mai vorbit și despre dorința de a deveni titularul naționalei României în viitor și crede că are nevoie doar de o șansă, pe care speră să o exploateze la maxim.

ADVERTISEMENT

„Când mi se va da prima șansă voi profita de ocazie și nu voi dezamăgi pe nimeni”, spune Ionuț Radu.

În actualul sezon, Ionuț Radu a jucat 17 partide în Serie A, reușind în două meciuri să nu primească gol.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!