Life

Ionuț Rusu, o nouă parodie virală. Cum l-a imitat pe vloggerul Selly

20.04.2021 | 12:02
Ionut Rusu o noua parodie virala Cum la imitat pe vloggerul Selly
Ionuț Rusu l-a parodiat pe Selly. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Actorul Ionuț Rusu l-a parodiat pe vloggerul Selly, într-o nouă scenă umoristică pe care acesta a imaginat-o în cadrul rubricii sale în care o imită săptămânal pe Denise Rifai.

Emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D a devenit un adevărat fenomen nu doar în rândul celor care se află în fiecare marți seara în fața micilor ecrane, ci și pentru internauți.

ADVERTISEMENT

Ionuț Rusu a dat lovitura cu sketch-urile sale, realizând în fiecare săptămână o ediție scurtă „40 de întrebări” în care Denise Rifai intervievează cele mai populare personaje ale acestor zile.

Ionuț Rusu l-a parodiat pe Selly la „Aproape 40 de întrebări”

După ce am văzut ce ar spune Jador sau Raed Arafat în fața lui Denise Rifai, a venit rândul lui Selly să fie prezent în parodia de pe Youtube a lui Ionuț Rusu.

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat de actorul ardelean a strâns peste 145.000 de vizualizări în doar 48 de ore și este unul din cele mai populare clipuri de pe rețea de socializare unde se mută tot mai multă lume.

Personajul Selly este provocat de Denise Trifai să spună literele R și L, lucru care o amuză teribil pe prezentatoarea de la „Aproape 40 de întrebări”, iar apoi aceasta se insinuează încercând să îi vândă un Logan vloggerului, dar acesta o refuză.

ADVERTISEMENT

Ionuț și-a imaginat cum s-ar adresa unul celuilalt într-un ipotetic interviu, iar dintre ”dulcegării” n-au lipsit apelative precum „babo” sau „mucosule”.

Și-a dat peruca jos la final și i-a spus personajului Denise Trifai că nu e cine pretinde

Cea mai dură întrebare a acestui pamflet a fost legată de petrecerea pe care Selly a dat-o de ziua lui, în urma căruia a fost amendat, unde a dansat și a cântat pe manele alături de Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

Trifai a vrut să afle de ce l-a preferat pe Tzancă și nu pe alt manelist, iar actorul a găsit o explicație pe care a pus-o în gura lui Selly: „M-am luat după versuri. Asta este explicația. Am auzit versul Noaptea, golanii nu fac nani, nani, iar Marcel Pavel era ocupat”.

Momentul culminant al interviului a fost când Ionuț Rusu și-a dat peruca jos și i-a spus lui Denise Trifai că într-o zi și ea își va da peruca și va recunoaște că e, de fapt, Ionuț Rusu.

 

ADVERTISEMENT