Fotbal intern

Ionuț Șerban, umilit de suporterii din Ștefan cel Mare înainte de Dinamo – FC Botoșani! “O să te punem pe soclu, ca pe Patzaichin!”

Ionut Serban umilit de suporterii din Stefan cel Mare inainte de Dinamo  FC Botosani  O sa te punem pe soclu ca pe Patzaichin
Ionuț Șerban a fost apostrofat de fanii din Ștefan cel Mare

Ionuț Șerban a fost umilit de suporterii din Ștefan cel Mare înainte de Dinamo – FC Botoșani! Mijlocașul a rămas pe banca de rezerve a câinilor, dar lucrul acesta mai degrabă i-a înfuriat pe fani. Galeria dinamovistă și-a adus aminte de contractul jucătorului, unul care crește în fiecare sezon cu 500 de euro și care nu poate fi întrerupt. Șefii din Ștefan ce Mare au precizat că dacă vor să-l dea afară pe Șerban sau la altă echipă atunci sunt obligați să plătească 1 milion de euro Sportului Studențesc.

Sunt deja 6 ani de când a ajuns la Dinamo mijlocașul. Șerban a fost transferat în 2013 din Regie, dar de atunci a prins numai 54 de partide în tricoul câinilor pentru care a înscris o singură dată. Mai mulți antrenori l-au anunțat că nu face parte din planurile lor, dar Şerban a rămas în continuare la echipă. Acum, suporterii nu l-au iertat.

Ionuț Șerban, umilit de suporterii din Ștefan cel Mare înainte de Dinamo – FC Botoșani!

Ionuț Șerban a fost luat în primire de fanii câinilor încă de la încălzire.  “O să te punem pe soclu, ca pe Patzaichin!” și “Vii la mine la cârciumă să îți iei un job full-time? Îți dau banii pe carte de muncă”, i s-a strigat mijlocașului de către suporteri înaintea jocului cu FC Botoșani.

  • 23 de ani are Ionuț Șerban, mijlocașul echipei din Ștefan cel Mare