News

Ionuţ Stroe a rămas în chiloţi în timpul unei emisiuni TV! Moment stânjenitor pentru ministrul MTS. Prima reacţie: “Ţinutele sunt mai sportive!” Video

24.05.2020 | 12:38
Ionut Stroe a ramas in chiloti in timpul unei emisiuni TV Moment stanjenitor pentru ministrul MTS Prima reactie Tinutele sunt mai sportive Video
ADVERTISEMENT

Intervenţiile prin video call au fost de mare ajutor în timpul pandemiei de coronavirus, însă acestea au oferit şi momente stânjenitoare. Ionuţ Stroe, ministrul MTS, nu va uita niciodată cum a rămas în chiloţi la TV, într-o clipă de neatenţie.

UPDATE, ora 13:15 / Ministrul Ionuţ Stroe a postat un mesaj pe contul personal de Instagram şi a explicat momentul de la TV. Acesta a dat de înţeles, printr-o fotografie, că purta de fapt nişte pantaloni care erau mai scurţi în momentul filmării.

ADVERTISEMENT

“Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri. #nofilter (n-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă)”, a fost mesajul lui Ionuţ Stroe.

ionuț stroe chiloţi tv
Poza postată de Ionuţ Stroe pe contul personal de Instagram

Ionuț Stroe a oferit clipul viral al anului: a rămas în chiloţi la TV

Invitat la emisiunea “Ora exactă în sport” de pe PRO X, prin intermediul unui video call, Ionuţ Stroe a fost protagonistul unui moment stânjenitor.

ADVERTISEMENT

În timpul discuţiei, politicianul a lovit din greşeală cameră, care a căzut, iar telespectatorii au putut să vadă că ministrul MTS purta un şort, ţinuta lui fiind office doar în partea superioară. Cu toate acestea, Ionuţ Stroe a reuşit să treacă peste momentul delicat şi a zâmbit. VEZI AICI VIDEO.

Stadionul “Arcul de Triumf” a născut polemică. MTS dă vina pe PSD

În ultima perioadă principalul finanțator al FCSB, Gigi Becali, a declarat că noile construcții realizate pe bani europeni în vederea organizării turneului final al EURO 2020, respectiv stadioanele din Ghencea și Arcul de Triumf trebuie să fie puse la dispoziție pentru toată lumea, nu doar pentru CSA Steaua, echipa Armatei și respectiv pentru Federația de rugby.

ADVERTISEMENT

De aici a ieșit imediat un conflict, Becali fiind anunțat că FCSB va avea interdicție să joace în Ghencea, iar Alin Petrache, președintele FR Rugby a spus că stadionul Arcul de Triumf nu întrunește condițiile ca mod de poiectare pentru organizarea meciurilor de fotbal. Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a intervenit pentru a lămuri lucrurile în direct la PRO X.

Ionuț Stroe îl contrazice pe Alin Petrache, dar a găsit și vinovatul, nimeni altul decât PSD, care a creat un fals conflict, pe care acum el speră să îl poată lămuri.

ADVERTISEMENT

Se vor organiza multe evenimente pe baza Arcul de Triumf

„Atât timp cât în această țară legile sunt respectate, baza «Arcul de Triumf» va fi deschisă tuturor sporturilor după inaugurare, cu scopul de a deservi interesului public. Nu există exclusivități pe bani publici. Evident, naționala de rugby va putea considera această arenă drept «acasă». Ei pot utiliza arena fără probleme.

Dar acolo s-au investit zeci de milioane de euro, e un stadion care va avea mai multe facilități decât înainte. Rațiunea construirii acestui stadion a avut legătură cu EURO 2020. Se vor desfășura aici multe evenimente importante. Vor fi evenimente culturale, meciuri din competițiile europene, așa cum se întâmplă și în Europa.

Care este vina PSD

Din păcate, această discuție legată de arena «Arcul de Triumf” a fost poluată politic de PSD. Au inițiat o lege prin care să anuleze și să transfere dreptul de administrare al Statului către o Federație. PSD a creat în mod fals un conflict între iubitorii de rugby și iubitorii de alte sporturi”.

Președintele FR Rugby încercase să explice la rândul său din ce motiv consideră că pe noul stadion de 8.000 de locuri de la Arcul de Triumf nu se va putea juca fotbal.

De ce crede Alin Petrache că se poate juca doar rugby

„Lățimea terenului este de 80 de metri. Din ce am reținut, UEFA stipulează clar ca lățimea trebuie să fie 68 de metri pentru categoriile 3 si 4. Pe lateral nu sunt tribune sau garduri, sunt pereți de beton. FIFA și UEFA cer, de asemenea, ca pe margine să fie 10 metri liberi, unde se afla suprafața de protecție, banca tehnică și așa mai departe. Se ajunge astfel la 88 metri, prin urmare din aceasta cauza, din pacate, terenul nu va putea fi folosit pt meciuri oficiale de fotbal. 

În cazul rugbyului, prevederile sunt diferite si sa nu uitam ca nu există bancă de rezerve, jucătorii stand în tribună. Pe acest teren se pot face antrenamente, aceasta fiind și una din premisele demarării construcției noii arene, dar nu a fost niciodată vorba despre desfășurarea unor meciuri oficiale de fotbal”.

Intervenția lui Răzvan Burleanu

Până ca să intervină Ionuț Stroe primul care i-a transmis lui Petrache faptul că se află în eroare și că fotbalul va beneficia de acest stadion a fost președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Federaţia Română de Fotbal precizează că terenul de la stadionul «Arcul de Triumf» îndeplineşte condiţiile de organizare a meciurilor de fotbal, conform caietului de sarcini aferent unui stadion de categoria UEFA IV. Stadionul face parte din programul EURO 2020, precum şi din proiectul EURO 2021 la Under 19, turneu pe care România îl va organiza în vara viitoare”.

Conflictul juridic CSA Steaua-FCSB împiedică echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea

Dacă în privința noii arene de lângă Mănăstirea Cașin lucrurile par a fi în sfârșit clarificate, nu la fel se prezintă situația în legătură cu Stadionul Ghencea. Inițial, Ionuț Stroe anunțase că fiind construit din bani publici evident că și FCSB va avea dreptul să joace aici, dar între timp și-a schimbat poziția, ca urmare a faptului că există un conflict de natură juridică între clubul Armatei și FCSB.

Stadionul Ghencea va avea un administrator, MApN. Acolo este o dispută veche, între CSA și FCSB. Un conflict de natură juridică poate interveni în modalitatea de închiriere a stadionului Steaua. Toată lumea trebuie să beneficieze de aceste investiții publice, ele pot oferi tuturor modalitatea de a desfășura competiții și evenimente de orice natură.

ADVERTISEMENT