Alegeri 2024

Ionuț Stroe, atac dur la adresa USR: ”Au început deja să inventeze sondaje. E un fel de lăutărie”

Purtătorul de cuvânt al PNL a lansat un atac dur la adresa partidului Uniunea Salvați România. Ionuț Stroe consideră ultimul sondaj comandat de USR ”un fel de lăutărie”.
24.05.2024 | 19:04
Ionut Stroe atac dur la adresa USR Au inceput deja sa inventeze sondaje E un fel de lautarie
Ionuț Stroe, atac dur la adresa USR. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat, vineri, că ultimul sondaj comandat de partidul Uniunea Salvați România (USR) ”e un fel de lăutărie”.

Stroe: ”USR a cerut o dedicaţie”

Potrivit liberalului, sondajul comandat de USR este atât de prost făcut încât dacă sunt adunate toate procentele rezultatul ”iese mai mult de 100%”.

ADVERTISEMENT

” E un fel de lăutărie: USR a cerut o dedicaţie, şi-a organizat petrecerea şi a primit ceva care să-i bucure urechile. Şi cam atât”, a declarat Purtătorul de cuvânt al PNL pentru News.ro. 

Ionuț Stroe a subliniat că în această perioadă febra campaniei este mare și i-a acuzat pe cei de la USR că au început să inventeze sondaje.

ADVERTISEMENT

Mai mult, purtătorul de cuvânt al PNL a menționat faptul că cei de la USR sunt incomodați de creșterea în sondaje a lui Nicușor Dan și Sebastian Burduja.

”Nu înțeleg de ce USR-iştilor le este atât frică de vot şi nu mai au răbdare şi au început să inventeze sondaje.

ADVERTISEMENT

E evident că îi incomodează şi pe ei şi pe Nicuşor Dan, că Sebastian Burduja este în creştere în sondajele reale”, a mai spus Ionuț Stroe.

În plus, purtătorul de cuvânt al PNL a afirmat că documentul comandat de USR a fost ”făcut cu mult entuziasm, dar cu puţină minte şi atenţie”.

ADVERTISEMENT

”Probabil că nici dacă era făcut între simpatizanţii şi membrii USR nu le ieşea atât de bine, pentru că nici ai lor, dacă-i întrebi, nu cred asemenea procente. Dar bucureştenii îi vor trezi din beţia asta pe 9 iunie.

Ei nu văd paiul din ochi, că bucureştenii sunt nemulţumiţi de Nicuşor Dan şi au mai brevetat o inovaţie sociologică – un oraş nemulţumit complet de primar, dar care, cumva, cu toate astea, l-ar vota”, a conchis Ionuț Stroe.

Conform unui IPSOS realizat la comanda USR, în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan are o cotă de 43%, asta în timp ce Cristian Popescu Piedone are 27,6%, Gabriela Firea 19,1%, Sebastian Burduja  5,7%, iar Diana Şoşoacă – 2,6%.

ADVERTISEMENT
Tags: