Fotbal intern

Ionuţ Stroe, ministrul MTS, este mare fan al Universităţii Craiova: “Ei sunt campioni pentru noi”

27.05.2020 | 11:58
Ionut Stroe ministrul MTS este mare fan al Universitatii Craiova Ei sunt campioni pentru noi
ADVERTISEMENT

Ministrul MTS, Ionuţ Stroe, este fan înfocat al uneia dintre cele trei echipe care se bat la titlu în Liga 1. Mai mult, el a dezvăluit şi faptul că toată familia posedă abonamente personalizate şi mergeau destul de des la meciuri.

Ionuţ Stroe recunoaşte că e fan înfocat al Craiovei

Ceea ce acum, din cauza pandemiei de coronavirus, nu va mai fi posibil, cel puţin până la finalul acestui sezon. Ministrul Ionuţ Stroe este un simpatizant puternic al Craiovei, echipă care speră să se bată la titlu până în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Stroe a povestit în cadrul emisiunii ProSport LIVE faptul că nu o singură dată şi-a însoţit echipa favorită şi în deplasare, iar cu ani în urmă susţinea gruparea patronată de Adrian Mititelu, când aceasta evolua în prima divizie.

Nu se amestecă în conflictul local dintre cele două echipe

„Sunt un fan al Universității Craiova, iar cei care susțin echipa din Liga 1 și Liga 3 trăiesc același lucru ca și mine. Nu vreau să comentez chestiile legale.

ADVERTISEMENT

Fiecare e liber să țină cu cine vrea și nu judec pe nimeni în funcție de opțiunea lui. Avem abonamente personalizate și o să le facem cu mare drag.

A avut bucuria câştigării Cupei României

Ne punem speranțe în fiecare an la titlu, idiferent ce se întâmplă ei sunt campioni pentru noi. Aștept acel moment, la fel ca foarte mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Acum doi ani am avut o mare bucurie cu acea Cupă și probabil va veni și campionatul. Suporterii pun pasiune în susținerea echipelor favorite.

Merge de mic la meciurile Craiovei

Eu merg pe stadion, în copilărie mergeam în deplasări și îmi e foarte drag să merg la stadion, să socializez și să comentez meciuri. Sunt suporter vechi. E mult spus ultras pentru că mergeam separat de nucleul galeriei, dar mergeam în deplasare”

ADVERTISEMENT

Ionuţ Stroe e optimist în privinţa şanselor la titlu şi consideră că venirea italianului Cristiano Bergodi în această perioadă poate fi un factor decisiv în atingerea obiectivului la care visează fanii olteni.

ADVERTISEMENT