Alegeri 2024

Ionuț Stroe, noi precizări despre candidatura lui Ciucă la prezidențiale. „Adversarii încearcă să lovească PNL”

Ionuț Stroe: „Vom câștiga cu siguranță prezidențialele”. Retragerea lui Nicolae Ciucă, o „ipoteză falsă, avem un candidat desemnat”
08.07.2024 | 16:31
Ionut Stroe noi precizari despre candidatura lui Ciuca la prezidentiale Adversarii incearca sa loveasca PNL
Ionuț Stroe spune că PNL nu va avea nici o dificultate să intre în turul 2 la prezidențiale / Foto: Facebook, Ionuț Stroe
ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvând al PNL, a declarat, luni, că ipotezele conform cărora președintele liberalilor, Nicolae Ciucă, s-ar retrage din cursa pentru Cotroceni sunt „false” și că partidul a ieșit „întărit” din alegerile din 9 iunie, astfel că Ciucă n-ar avea probleme să ajungă în turul doi la prezidențiale.

Liberalii, „întăriți” după locale și europarlamentare

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a infirmat, luni, zvonurile vehiculate despre o posibilă retragere a lui Nicolae Ciucă din cursa pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Stroe a declarat că liberalii au ieșit „întăriți” din alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, astfel încât liberalii nu vor avea o problemă să ajungă în turul doi la alegerile prezidențiale. El a mai precizat că nu sunt tensiuni în interiorul partidului în legătură cu acest subiect și că PNL este cel mai puternic partid din zona de dreapta.

„Toate ipotezele (despre retragerea lui Nicolae Ciucă) lansate până acum nu fac nimic altceva decât să încerce să acrediteze ideea că, vezi doamne, am avea dificultăți în a intra în turul doi.  Sunt ipoteze false. Nu există tensiuni în Partidul Național Liberal. Am ieșit întăriţi din aceste alegeri. 30 de procente este scorul cu care am confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, că suntem partidul cel mai puternic pe zona de dreapta în România”, a declarat Ionuț Stroe pentru Antena 3CNN.

ADVERTISEMENT

„Toți adversarii se tem”

Ionuț Stroe a subliniat că aceste zvonuri sunt lansate de „adversarii PNL” care „se tem” de rezultatele și de poziția liberalilor, încercând să vulnerabilizeze forța electorală a partidului. Totodată purtătorul de cuvânt al PNL a spus că liberalii vor câștiga „cu siguranță” alegerile prezidențiale.

„De altfel, toți adversarii se tem, toți şi-au fixat turul doi ca obiectiv politic și toţi încearcă în momentul de față să lovească cumva PNL-ul, să slăbească cumva forța electorală a partidului, lucru care nu se nu se întâmplă.  Suntem foarte bine plasați, vom câștiga cu siguranță alegerile prezidențiale și, în mod evident, că orice fel de vulnerabilitate lansată acum în spațiul public nu e nimic altceva decât o ipoteză”, a spus Ionuţ Stroe.

ADVERTISEMENT

Nici o susținere pentru Mircea Geoană

Cât despre varianta ca PNL să-l susţină pe Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, purtătorul de cuvânt al liberalilor exclude o astfel de ipoteză. „În momentul de față avem un candidat desemnat.  Nu există niciun fel de soluție prin care am putea să susținem o altă candidatură decât cea a unui liberal.  Avem un obiectiv clar și bine definit din punctul nostru de vedere, șansele de a merge în turul doi sunt maxime”, a spus Ionuţ Stroe.

L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Cea mai proastă veste pentru șoferi. Îi va ustura la buzunar
Cea mai proastă veste pentru șoferi. Îi va ustura la buzunar
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați