Alegeri 2024

Ionuț Stroe, sigur pe victoria lui Sebastian Burduja la PMB. Purtătorul de cuvânt al PNL: Nicușor Dan, un primar „insipid și incolor”

Ionuț Stroe spune că Sebastian Burduja va câștiga PMB. „Sondajele sunt poză de moment, este un maraton, la final contează”
13.05.2024 | 21:27
Ionut Stroe sigur pe victoria lui Sebastian Burduja la PMB Purtatorul de cuvant al PNL Nicusor Dan un primar insipid si incolor
Ionuț Stroe este convins de victoria candidatului PNL la Primăria Capitalei / Foto: Facebook, Ionuț Stroe
ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a afirmat, luni, că Sebastian Burduja, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, va câștiga alegerile din 9 mai. „Orice bucureştean care apucă să îl cunoască, să îi cunoască programul, se transformă într-un votant”, a spus Stroe.

Ionuț Stroe: „Sebastian Burduja va câștiga”

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, s-a arătat convins, luni, că Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, va câștiga în fața actualului primar general, Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

„Sebastian Burduja va câştiga. În momentul de faţă, poartă o competiţie cu el însuşi. Orice bucureştean care apucă să îl cunoască, să îi cunoască programul, se transformă într-un votant”, a declarat Ionuț Stroe la Prima News.

PNL se bazează pe bazinul de dreapta

Purtătorul de cuvânt al PNL a arătat că liberalii se bazează pe bazinul de dreapta în Capitală, unde „dreapta câștigă de fiecare dată” și că alegătorii bucureșteni mai au încă timp să îl cunoască pe Sebastian Burduja. Ionuț Stroe a precizat că sondajele sunt doar o „poză de moment”, rezultatul final fiind cel care contează.

ADVERTISEMENT

„Electoratul de dreapta pe care ne bazăm şi care se manifestă de mult timp în Bucureşti, dreapta câştigă de fiecare dată în Bucureşti, mai are la dispoziţie trei săptămâni să îl cunoască. Sondajele sunt poză de moment, este un maraton, la final contează. Sebastian Burduja este favorit în această cursă şi sunt convins că va câştiga”, a declarat Ionuţ Stroe.

Nicușor Dan, „insipid și incolor”

Purtătorul de cuvânt al liberalilor a declarat că primarul general Nicușor Dan, „insipid și incolor”, refuză o dezbatere cu Sebastian Burduja, cu toate că acesta din urmă a cerut insistent aceasta, pentru că „nu are argumente”.

ADVERTISEMENT

„Acest imobil, insipid şi incolor primar, timp de patru ani a acumulat doar balast politic. Când nu ai argumente, când nu ai cu ce să vii în faţa oamenilor, preferi să bagi capul în nisip”, a spus Ionuț Stroe.

„Lasă Bucureștiul într-un blocaj instituțional”

Purtătorul de cuvânt al PNL a vorbit și despre șansele lui Nicușor Dan la alegerile din 9 iunie, spunând că 70% din locuitorii Capitalei nu-l mai doresc și că mandatul lui Dan „lasă Bucureştiul într-un blocaj instituţional şi de dezvoltare” nemaîntâlnite și că performanța administrației sale a fost un „dezastru”.

ADVERTISEMENT

„Să vedem cam pe unde e Nicuşor Dan. Există o favorabilitate la Nicuşor Dan care nu depăşeşte 30%, asta înseamnă că 70% dintre bucureşteni nu îşi mai doresc ca acest om să se ocupe de destinele a trei milioane de cetăţeni care locuiesc aici.

E un tip care din punctul meu de vedere a dat măsura valorii lui, care în momentul de faţă lasă Bucureştiul într-un blocaj instituţional şi de dezvoltare nemaîntâlnit în ultimii ani de zile, un tip care poate a fost un bun activist civic dar din punct de vedere al performanţei administrative a fost un dezastru”, a spus Stroe.

Ionuț Stroe a mai spus că 80% din promisiunile de campanie ale lui Nicușor Dan nu s-au materializat. „Din păcate, demersurile dânsului le pot număra pe degetele de la o mână”, a spus el.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp...
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp şi suflet pentru turişti: "E magic!"
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac....
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru...
Se dau VOUCHERE de MII de LEI pentru ROMÂNIA! Care sunt condițiile pentru a beneficia
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Legătura dintre Marius Moga și Ionuț Cercel. Compozitorul a recunoscut tot
Legătura dintre Marius Moga și Ionuț Cercel. Compozitorul a recunoscut tot
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”