Life

Ionuț, tânărul care s-a dus la medic pentru o durere de măsea, se află în comă: ”E cadavru viu!”

Ionuț, un tânăr care a mers la medic pentru o simplă durere de măsea, a ajuns în comă. Părinții săi trăiesc un adevărat calvar.
20.03.2023 | 22:25
Ionut tanarul care sa dus la medic pentru o durere de masea se afla in coma E cadavru viu
Ionuț, tânărul care s-a dus la medic pentru o durere de măsea, se află în comă. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionuț, în vârstă de 31 ani, se zbate între viață și moarte de mai bine de două luni de zile. La începutul anului, tânărul avea o viață cât se poate de normală și se pregătea să plece la munte în străinătate. După ce a părăsit țara însă, Ionuț a început să se confrunte cu o durere de măsea.

Ionuț se află în comă de două luni de zile

Apropiații lui i-au spus să meargă la medic cât mai repede, dar Ionuț însă a ales să revină în România. La spital s-a dus însă doar în momentul în care durerile de măsea au devenit insuportabile, după cum povestesc chiar părinții tânărului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, lui Ionuț i-au fost făcute niște analize, iar medicii au decis să îl opereze. Tânărul a suferit două operații la gât și de asemenea, a fost operat și la plămâni de alte patru ori. Părinții lui Ionuț spun că două zile nici măcar nu au auzit de fiul său.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Mama tânărului spune că, potrivit medicilor, infecția de la măsea s-a extins, astfel că Ionuț a ajuns la Terapie Intensivă în stare extrem e gravă. ”Am aflat că e la Terapie Intensivă. După patru zile, l-am văzut. Sunt 6 operații. Patru la plămâni și de două ori la gât. Doctorii spun că s-a extins infecția. Acum, starea lui este foarte gravă”, susține Mirela Călărău, mama lui Ionuț, potrivit Antena3.

ADVERTISEMENT

Deși părinții acestuia au sperat că fiul lor se va recupera după toate intervențiile chirurgicale suferite, iată că acesta nu s-a trezit nici până acum. Ionuț se află în comă de două luni de zile, iar tatăl acestuia spune că medicii nu se poartă prea frumos cu el, ci din contră.

Părinții tânărului spun că medicii l-ar fi agresat

De asemena, bărbatul susține că fiul său a fost legat de mâini și arată precum un ”cadavru viu”. Mai mult de atât, acesta spune că băiatul are răni pe picioare, iar medicii nu îi dădeau decât apă și ceai, lucru care nu este deloc normal. ”A intrat în comă. Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat.

ADVERTISEMENT

A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău. Arată într-un hal… A slăbit în două luni… e cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, povestește și tatăl.

Iar calvarul trăit de părinții tânărului nu se oprește doar aici. Mama acestuia spune că a adus la spital mai multe produse pentru igiena acestuia. Medicii însă nu au lăsat-o să facă acest lucru. De asemenea, femeia a observat și câteva răni pe corpul fiului ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta îi acuză pe medici că i-au agresat băiatul, ba chiar că l-ar fi bătut. Mai mult e atât, femeia spune că cel mai probabil fiul său are răni și pe spate. Inclusiv băiatul i-ar fi arătat cu degetul că o asistentă l-ar fi zguduit. ”Îmi arăta cu degetul că o asistentă îl agresa. Îmi arăta că l-a bătut. Te-a zguduit? Și spunea că da!”, mai spune mama tânărului, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: