Fotbal international

Ionuț Vînă a fost lăudat de Gigi Becali după Alashkert – FCSB, dar rămâne cu picioarele pe pământ “Nu e jucată calificarea!”.

26.07.2019 | 09:04
Ionut Vina a fost laudat de Gigi Becali dupa Alashkert  FCSB dar ramane cu picioarele pe pamant Nu e jucata calificarea

FCSB a câştigat cu 3-0 prima manşă a turului 2 preliminar din Europa League, în Armenia, la Erevan, pe terenul lui Alashkert. Dar jucătorul lăudat de Gigi Becali, Ionuţ Vînă, consideră că încă nu e jucată calificarea nici la acest scor şi recomandă colegilor săi să fie concentraţi la retur şi să rămână cu picioarele pe pământ.

Ionuţ Vînă explică schimbarea în bine la pauză în jocul FCSB la Erevan

El spune că nu e bine să nu se gândească încă la viitorul adversar, care se va alege din dubla Mlada Boleslav – Ordobasy, scor 1-1 în prima mansă, în Cehia. Acum în dubla care va decide adversarul pentru FCSB în al 3-lea tur preliminar favoriţi au devenit kazahii, cărora le este suficient şi un scor de 0-0 la retur, pe teren propriu, pentru a se califica.

Ionuţ Vînă a vorbit după meciul de la Erevan pentru PRO X şi a explicat cum s-a produs schimbarea în bine în jocul echipei sale după pauză, FCSB făcând o primă repriză foarte slabă.“A fost un antrenament bun pentru noi. În prima repriză nu ne-a ieşit jocul aşa cum am vrut. În repriza a doua ei au scăzut ritmul şi automat au apărut fazele noastre de poartă. La pauză am vorbit să fim mai pragmatici, să atacăm spaţiile în spatele lor, pentru că stăteau mulţi în faţa careului.”

Ionuț Vînă într-un duel în meciul Sepsi OSK - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Ionuț Vînă într-un duel în meciul Sepsi OSK – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Pentru Ionuţ Vînă şi colegii lui nu contează cine va fi viitorul adversar

Echipa lui Bogdan Andone a demonstrat şi la Erevan, în prima repriză, aceleaşi probleme constatate şi în remiza albă din campionat, din ultima etapă, la Sfântu Gheorghe, dând clar impresia că mai este mult de lucru până la crearea automatismelor de joc şi a faptului că în continuare lipseşte acel număr 10, omul care să aibă fantezie, dar şi pasă de calitate, în spatele vârfurilor.