Fotbal intern

Ionuț Vînă a venit la Giurgiu pentru a urmări din tribună partida FCSB – Milsami Orhei. Întâmpinat de Mihai Stoica și de Valeriu Argăseală. FOTO

11.07.2019 | 21:37
Ionut Vina a venit la Giurgiu pentru a urmari din tribuna partida FCSB  Milsami Orhei Intampinat de Mihai Stoica si de Valeriu Argaseala FOTO
ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă, noul jucător de la FCSB, transfer anunțat în premieră de FANATIK,a sosit la Giurgiu pentru a urmări din tribună debutul roș-albaștrilor în acest sezon de Europa League, în partida cu Milsami Orhei. 

Ionuț Vînă a venit la Giurgiu pentru a urmări din tribună partida FCSB – Milsami Orhei

Atacantul transferat de la Viitorul a sosit la stadion zâmbitor și a fost întâmpinat cu mare bucurie de cei mai importanți oameni din staff-ul administrativ al clubului, Mihai Stoica și Valeriu Argăseală. Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

ADVERTISEMENT

Becali vrea să facă tot, însă nu și transferuri. S-a despărțit de renegații Matei, Stoian și Rusescu, însă pe lângă ei au mai plecat și veteranul Filipe Teixeira sau jucătorii de bandă Morais și Benzar. Deși vrea ca echipa lui să ajungă în grupele Europa League, Becali nu se grăbește cu transferurile. Până să-l transfere pe Vînă, Becali luase doar trei jucători. Răzvan Oaidă a dovedit în pregătire ca este un câștig pentru echipă, însă asupra lui Claudiu Belu există anumite semne de întrebare. Cel de-al treilea fotbalist cumpărat nici măcar nu va evolua momentan pentru FCSB, Darius Olaru fiind împrumutat din nou la Gaz Metan. Cum nu ar fi fost de ajuns toate aceste plecări, Becali se gândește să mai vândă jucători, Coman și Man fiind pe lista de transferuri.

Recenzii carti de top in 2019.

O altă mare problemă pentru Bogdan Andone va fi lipsa terenului propriu. Ed Sheeran, Metallica și România – Spania o împiedică pe FCSB să se atingă de Arena Națională până la mijlocul lunii septembrie, ceea ce înseamnă că meciurile extrem de importante din preliminariile Europa League vor fi jucate la Giurgiu. Situația se complică încă și mai mult în primăvara anului viitor, când Răzvan Burleanu va închide Arena Națională în vederea pregătirii pentru EURO 2020. Este exact perioada play-off-ului în Liga 1.

ADVERTISEMENT