Sport

Ionuț Vînă, atac la Gigi Becali: „Degeaba iei 15.000 de euro dacă nu ești împăcat sufletește”

Ionuț Vînă lansează un atac la Gigi Becali după transferul la Universitatea Craiova: „Degeaba iei 15.000 de euo dacă nu ești împăcat sufletește”.
09.08.2021 | 12:23
Ionut Vina atac la Gigi Becali Degeaba iei 15000 de euro daca nu esti impacat sufleteste
ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă este noul „decar” al Universității Craiova. Inclus în tranzacția în care au mai fost implicați Ivan Mamut și Andrei Burlacu, Vînă a debutat deja la noua sa echipă în meciul pierdut cu FC Botoșani. Fotbalistul are parte de încredere din partea staff-ului tehnic și a conducerii.

Forma slabă prin care trece Universitatea Craiova lasă urme. Patronul Mihai Rotaru este foarte dezamăgit de evoluția elevilor lui Laurențiu Reghecampf și a anunțat că s-ar putea retrage. Sorin Cârțu a comentat situația pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă nu uită ce i-a făcut Gigi Becali la FCSB: „Degeaba iei 15.000 de euro dacă nu ești împăcat sufletește”

Ionuț Vînă poate fi surpriza plăcută a Universității Craiova în acest sezon. Acesta a preluat tricoul cu numărul 10, după ce Alexandru Cicâldău a plecat la Galatasaray. Acest lucru dovedește faptul că oficialii grupării din Bănie au mare încredere în jucătorul venit de la FCSB.

Mihai Rotaru l-a primit pe Ionuț Vînă și a mai primit și 100.000 de euro în schimbul lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu. „Înainte să vină oferta de la Craiova îmi amintesc că am vorbit cel puţin o dată cu părinţii şi că am ajuns împreună la concluzia că Universitatea Craiova ar fi cea mai potrivită variantă pentru mine.

ADVERTISEMENT

E un club care îşi tratează angajaţii cu respect şi professionalism şi unde poţi să creşti ca fotbalist, aşa că am fost foarte încântat să văd că se concretizează acest mic vis,” a spus Vînă despre mutarea la Craiova.

De asemenea, noul „decar” al Științei nu a uita ceea ce s-a întâmplat la FCSB, formație la care a fost „supus” la criticile venite din partea patronului Gigi Becali: „N‑aş vrea să isc şi mai multe polemici şi nici să jignesc pe cineva de la fostul meu club. Pot doar să spun că banii nu sunt totul şi că degeaba iei 15.000 pe lună, dacă sufleteşte nu eşti împăcat cu ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Am vrut să plec ca să pot să joc iarăşi fotbal, şi mai ales ca să mă pot bucura din nou de acest sport pe care îl iubesc. Le mulţumesc celor de la FCSB pentru cei doi ani din care sper că am ieşit mai puternic!”

Dezvăluiri despre metoda de lucru a lui Laurențiu Reghecampf: „M‑a impresionat intensitatea foarte mare pe care o impune la antrenamente”

Patronul Mihai Rotaru a mizat pe experiența lui Laurențiu Reghecampf după demiterea lui Marinos Ouzounidis de la cârma echipei. Până acum, „Reghe” nu a reușit să obțină vreun succes cu noii săi elevi. A fost un 0-0 în Conference League cu Laci, ceea ce a consemnat eliminarea Craiovei din competițiile europene, și o înfrângere, 1-2, cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Reghecampf a avut la dispoziție o săptămână pentru a pregăti duelul cu FC Voluntari, iar Vînă a făcut câteva dezvăluiri despre metoda sa de lucru: „Are un stil foarte agresiv, cere pressing intens şi un joc în mare viteză şi cred că de asta se potrivește de minune cu acest club şi această regiune.

M‑a impresionat intensitatea foarte mare pe care o impune la antrenamente, pune mare preț pe frecvență, agresivitate, pase rapide, fotbal generos… Îmi place şi că e foarte comunicativ şi mereu pozitiv, cu zâmbetul pe buze şi optimist, ne dă multă încredere în noi”

Victoria cu FC Voluntari este obligatorie, anunță jucătorul: „E o echipă decentă, care e de mulţi ani în Liga I şi a adus câţiva jucători interesanți în această vară. Dar asta nu înseamnă că noi nu plecăm cu prima şansă. Din contră, trebuie să fie victorie cu Voluntari, am avut o săptămână întreagă să o pregătim şi chiar cred că nu mai avem scuze, dacă nu obţinem toate punctele.”


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,72 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT