Fotbal intern

Ionuț Vînă, declarații sincere înainte de Chindia – FCSB: “E o problemă că suntem la egalitate de puncte cu ei!”

19.10.2019 | 11:34
Ionut Vina declaratii sincere inainte de Chindia  FCSB E o problema ca suntem la egalitate de puncte cu ei
ADVERTISEMENT

FCSB încheie turul sezonului regulat cu o deplasare extrem de grea, la Ploiești, pentru un meci cu Chindia Târgoviște, o echipă pe val, cu trei victorii și o remiză în ultimele patru etape. Înainte de duelul cu echipa lui Viorel Moldovan, mijlocașul roș-albaștrilor, Ionuț Vînă, consideră că poziția vicecampioanei e una care nu le face cinste și victoria e obligatorie duminică.

Ionuț Vînă, declarații sincere înainte de Chindia – FCSB: “E o problemă că suntem la egalitate de puncte cu ei!”

Venit de la Viitorul în acest sezon, Ionuț Vînă traversează o perioadă mai dificilă la FCSB, fiind mai mult rezervă în ultimele etape. El a revenit ca titular cu Dinamo după multe etape ca rezervă sau rezervă neutilizată. Înainte de meciul cu Chindia, jucătorul crescut de Gică Hagi este extrem de sincer și afirmă că locul ocupat de FCSB în acest moment nu face cinste emblemei clubului.

ADVERTISEMENT

”Nu este un meci ușor, ne așteaptă o partidă foarte grea. Chindia este o echipă foarte bună. Este un moment prielnic să legăm câteva victorii la rând. Îmi doresc să terminăm turul pe loc de play-off. Nu ne face cinste acest loc în clasament. E o problemă că suntem la egalitate cu Chindia. Nimănui din club nu-i convine acest loc.”, a spus Vînă a conferința de presă.

  • 10 era locul ocupat de FCSB în clasament înainte de etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1
Ionuț Vînă, declarații sincere înainte de Chindia - FCSB: “E o problemă că suntem la egalitate de puncte cu ei!”
Ionuț Vînă, declarații sincere înainte de Chindia – FCSB: “E o problemă că suntem la egalitate de puncte cu ei!”. Sursa foto: sportpictures.eu

Vînă e încrezător că FCSB va ajunge în play-off

Vînă mai spune că locul de play-off nu este încă unul care poate fi obținut ușor: ”Ținând cont de locul ocupat, momentan încă se pune problema. Noi trebuie să demonstrăm în teren că merităm acest loc. Etape trec, punctele se împuținează, iar noi trebuie să câștigăm. Nu cred însă că se pune problema ratării play-off-ului.”

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă a vorbit și de accidentarea colegului său de la FCSB, Dennis Man. ”Eu am fost la meci și m-am speriat pe moment, dar m-am bucurat când s-a ridicat. Am vorbit cu el, l-am felicitat și l-am încurajat să revină mai puternic.”, a spus jucătorul venit de la Viitorul.

  • 1.500.000 de euro e cota lui Ionuț Vînă pe Transfermarkt.