Fotbal intern

Ionuţ Vînă la FCSB? Anunţul lui Gigi Becali. “Îl vreau, dar nu sunt convins de el!”

03.10.2018 | 00:26
Ionut Vina la FCSB Anuntul lui Gigi Becali Il vreau dar nu sunt convins de el

Gigi Becali a dezvăluit că îl vrea pe Ionuţ Vînă la FCSB. Latifundiarul din Pipera a anunţat că îşi doreşte să cumpere un mijlocaş central dacă Mihai Pintilii nu îşi va reveni după accidentarea suferită în meciul jucat de echipa naţională a României cu Muntenegru, scor 0-0, în Liga Naţiunilor.

Latifundiarul din Pipera a anunţat că Ionuţ Vînă ar putea să ajungă la FCSB, dar că fotbalistul care se află sub contract cu echipa lui FC Viitorul Constanţa nu l-a convins 100%. Mai mult, Gigi Becali susţine că nu îşi mai doreşte alt jucător de la echipa din Ovidiu, deşi în trecut Denis Drăguş şi Tudor Băluţă au fost pe lista patronului de la FCSB.

Gigi Becali îl vrea pe Ionuţ Vînă la FCSB

“Dacă revine Pintilii nu o să avem probleme. Dacă el o să întârzie cu recuperarea, atunci trebuie să iau mijlocaş. Am ceva în vizor, dar nu sunt convins de el. E în Liga 1 şi e român, dar nu sunt convins de el. E Vînă de la Viitorul, dar nu sunt convins de el. Pot să spun pentru că nu am meci cu ei. Gică trebuie să se bucure. De la Hagi nu mai avem nevoie”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Ionuţ Vînă e fumător convins

Kamer Qaka şi Ionuţ Vînă în partida disputată de FCSB pe terenul lui FC Viitorul
Duelul dintre Kamer Qaka şi Ionuţ Vînă în meciul Viitorul – FCSB

Dacă Ionuţ Vînă va ajunge la FCSB, atunci Gigi Becali va întâmpina noi probleme. Fotbalistul lui Gică Hagi are acelaşi viciu ca Florinel Coman, Florin Tănase şi Romario Benzar, alţi fotbalşti cumpăraţi de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa. Mijlocaşul fostei campioane a României a fost surprins după victoria cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, din etapa a 5-a, într-un club din Mamaia. Ionuţ Vînă era în compania lui Mihai Voduţ, iar cei doi fotbalişti au fumat pe tot parcursul nopţii. 

750.000 de euro este cota lui Ionuţ Vînă, conform transfermarkt.com

23 de ani are Ionuţ Vînă