Fotbal intern

Ionuț Vînă, pariul câștigător al lui Petrea și Neubert! Acum câteva luni plângea în vestiar. Exclusiv

28.10.2020 | 08:37
Ionut Vina pariul castigator al lui Petrea si Neubert Acum cateva luni plangea in vestiar Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a spulberat cu 5-0 Hermannstadt, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1 și a făcut unul dintre cele mai convingătoare jocuri din acest sezon. Pe lângă numărul mare de goluri, la „roș-albaștri” a impresionat și Ionuț Vînă, mijlocașul care a trecut de perioada neagră. 

Ionuț Vînă a fost unul dintre pariurile cuplului Petrea-Neubert pentru acest sezon. Din informațiile FANATIK, antrenorul celor de la FCSB a insistat ca Vînă să nu fie cedat în această vară pentru că îl poate transforma în jucătorul care a fost odată.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul care a avut evoluții oscilante în stagiunea precedentă voia să plece în vară, sătul de criticile patronului și calvarul prin care a trecut. Primul sezon al lui Vînă la FCSB a fost unul de coșmar în care deseori a fost ținta patronului și a intrat în clinciuri cu fostul antrenor al echipei, Bogdan Argeș Vintilă. Și nu puține au fost situațiile când plângea de nervi în vestiar din cauza situației pe care o traversa.

Ionuț „Johnny” Vînă, pariul câștigător al lui Petrea și Neubert!

Însă, de la venirea lui Toni Petrea și Thomas Neubert, Ionuț Vînă a arătat altă “vână” în joc. „Johnny”, cum îl strigă colegii, a dat un eurogol în meciul din play-off-ul stagiunii trecute împotriva lui Gaz Metan Mediaș, încheiat 1-0, iar evoluțiile sale au amintit din ce în ce mai mult de jucătorul de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Unul dintre momentele umilitoare ale lui Vînă la FCSB a fost trăit în primul meci după pandemie, împotriva lui CFR Cluj. Atunci, Vînă a intrat pe teren în minutul 33, însă a fost schimbat 30 mai târziu cu Olimpiu Moruțan. Mijlocașul a avut o reacție nervoasă la adresa lui Bogdan Argeș Vintilă.

Mijlocașul, criticat de Bogdan Vintilă și Gigi Becali în sezonul trecut

Mai mult, după acel meci de la Cluj, jucătorul adus pentru 500.000 de euro de la Viitorul a fost criticat și de patronul Gigi Becali: “M-a enervat tare Ionuț Vînă. El a dat toate pasele în spate. Are talent așa, dar la Hagi juca de frică, aici joacă foarte relaxat. Nu cred că el știe că e pe terenul de fotbal.

ADVERTISEMENT

Ce dacă a fost nemulțumit la schimbare? Eu sunt mulțumit când îi dau banii? Am luat o țeapă de 500.000 de euro. Asta este, îl plătesc, dar asta nu înseamnă că trebuie să îl țin pe teren și să jucăm țurca”, a răbufnit atunci Gigi Becali.

FANATIK a scris atunci despre faptul că fotbalistul a fost foarte afectat de situația creată și că era cu moralul la pământ, iar colegii de echipă încercau să îl încurajeze. Mijlocașul a fost tare și a trecut peste acest moment dificil, la fel cum a trecut și peste problemele de sănătate din familie, care l-au afectat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Lăudat de oficialii FCSB, Vînă va fi “piesă grea” în acest sezon

În meciul cu Hermannstadt, Petrea și Neubert și-au văzut pariul câștigător. Ionuț Vînă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului și oamenii din club sunt convinși că fotbalistul va fi o piesă grea în acest sezon.

Printre remarcații echipei după meciul cu Hermannstadt, alături de marcatori au fost Ionuț Vînă și Andrei Miron. Din informațiile FANATIK, Gigi Becali a rămas încântat de evoluția mijlocașului pentru care a plătit 500.000 de euro, iar acum se felicită că l-a păstrat în echipă.

FCSB vrea să rupă ghinionul din ultimii ani în care a ratat mai mereu la mustață titlul, cu excepția stagiunii precedente când a fost la mare distanță. Acum echipa, „eliberată” și de Europa League, este setată clar doar pe lupta la titlu.

  • 25 de ani are Ionuț Vînă, pe care i-a împlinit pe 20 februarie
  • 500.000 de euro a plătit Gigi Becali celor de la Viitorul pentru transferul făcut în iulie 2019

  • Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,68 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT