Fotbal intern

Ionuț Vînă, pe lista de transferuri a unei echipe de Europa League! E dorit și în Polonia. Cât primeşte Gică Hagi pentru mijlocaş. UPDATE

14.06.2019 | 13:40
Ionut Vina pe lista de transferuri a unei echipe de Europa League E dorit si in Polonia Cat primeste Gica Hagi pentru mijlocas UPDATE

Ionuț Vînă este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul antrenat de Gică Hagi, dar mijlocașul central în vârstă de 24 de ani ar putea să o părăsească pe FC Viitorul Constanța în perioada de mercato din vară, toate acestea deoarece echipe importante din Europa s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului care în iarnă a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB.

UPDATE, 14 iunie, ora 13:45. Ionuţ Vînă este cel mai dorit jucător al Viitorului. Tânărul mijlocaş ofensiv este şi pe lista lui Maccabi Haifa. Israelienii oferă 1,1 milioane de euro pentru fotbalistul lui Gică Hagi.


Ştirea iniţială 13 iunie 20:30

Ionuț Vînă, pe lista de transferuri a unei echipe din Europa League

Ionuț Vînă a intrat în vizorul mai multor echipe importante, iar pe listă se află Osijek (Croația) și Jagiellonia (Polonia), anunță prosport.ro. Prima este mai tentată să îl transfere pe mijlocașul lui Gică Hagi, toate acestea deoarece gruparea din Croația a terminat sezonul 2018 – 2019 pe locul 3 și și-a asigurat un loc în Europa League. Croații au nevoie de întăriri, iar după ce l-au urmărit o bună perioadă de timp pe Ionuț Vînă au și cerut informații în legătură cu Vînă.

De partea cealaltă, Jagiellonia a ratat la limită prezența în cupele europene. Formația din Polona a terminat pe locul 5 sezonul 2018 – 2019, la egalitate de puncte cu echipa care a prins Europa League, dar meciurile directe au dezavantajat-o. Astfel, oficialii lui Jagiellonia fac tot posibilul să întărească lotul pentru ca în ediția următoare să prindă fără probleme un loc în Europa League.

Ionuț Vînă și Azdren Llullaku în meciul Viitorul – Astra. Sursă foto: sportpictures.eu

Rijeka e interesată de mijlocașul Viitorului

Osijek și Jagiellonia nu sunt singurele două echipe care s-au arătat interesate de serviciile lui Ionuț Vînă în acestă vară. FANATIK a anunțat pe 24 mai că HNK Rijeka l-a trecut pe mijlocașul Viitorului pe lista de mercato din această vară. Asta nu e tot! Oficialii lui Maccabi Haifa se interesează de serviciil lui Ionuț Vînă și urmează să facă o ofertă pentru fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 1,1 milioane de euro.

În perioada de mercato din iarnă, Ionuț Vînă i-a atras atenția lui Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a negociat cu Gică Hagi pentru transferul mijlocașului. Latifundiarul din Pipera căuta un fotbalist care să îl poată înlocui pe Mihai Pintilii, fotbalist care se accidentase în acea perioadă. Gigi Becali a oferit Viitorului 500.000 de euro, dar ‘Regele’ a solicitat 1,2 milioane de euro, sum[ considerată prea mare de afaceristul din Pipera.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Ionuț Vînă, conform transfermarkt.com