ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionuț Vînă, reproșuri pentru Bogdan Vintilă în momentul schimbării. Gigi l-a făcut praf: “M-a enervat şi l-am scos. Am luat ţeapă”

Autor: Traian Terzian | 14.06.2020 | 23:08
Ionuț Vînă, reproșuri pentru Bogdan Vintilă în momentul schimbării. Gigi l-a făcut praf:
Mijlocașul Ionuț Vînă nu a prins decât 29 de minute în derby-ul cu CFR Cluj, iar în momentul ieșirii de pe teren i-a reproșat lui Bogdan Vintilă faptul că l-a schimbat. Sursă foto: Sport Pictures

Mijlocașul Ionuț Vînă nu a prins decât 29 de minute în derby-ul cu CFR Cluj, iar în momentul ieșirii de pe teren i-a reproșat lui Bogdan Vintilă faptul că l-a schimbat.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 14 iunie, ora 23:09 / Gigi Becali a reacţionat la finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-0 şi l-a criticat pe Ionuţ Vînă.

“Vînă m-a enervat tare, de-asta l-am schimbat, el a dat toate pasele în spate. Asta te costă campionatul, el are talent, omul e foarte relaxat, nu cred că știe că e pe terenul de fotbal. Eu sunt mulțumit de câți bani am dat pe el sau salariul pe care i-l dau? Asta nu înseamnă că trebuie să stea pe teren și să jucăm țurca cu el. La Hagi juca mai bine. Am luat ţeapă, de parcă nu s-a mai întâmplat.

I-am zis și lui Vintilă să nu le mai zică să joace simplu, eu l-am rugat să joace complicat, că de-aia dau bani pe el. Simplu pentru un jucător mare înseamnă ceva, dar când îi spui unui jucător obișnuit el joacă numai la siguranță și eu nu vreau asta”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Adus cu surle și trâmbițe de la FC Viitorul, Ionuț Vînă nu a convins la FCSB și după o mperioadă în care a fost titular, el a ajuns pe banca de rezerve la cererea lui Gigi Becali.

Așa s-a întâmplat și la derby-ul cu CFR Cluj, însă Bogdan Vintilă s-a văzut nevoit să-l introducă pe teren în minutul 33, după accidentarea lui Lucian Filip.

Ionuț Vînă i-a reproșat lui Bogdan Vintilă că l-a schimbat după 29 de minute

Prestația lui Ionuț Vână a fost total neconvigătoarea în fața liderulu, iar în repriza secundă a comis o greșeală uriașă prin care gazdele își putea mări avantajul.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul FCSB-ului a fost salvat in extremis de Bogdan Planic, care a reușit să-l blocheze pe Billel Omrani în drumul său spre gol. Însă, gafa lui Vînă l-a enerva maxim pe Vintilă care a decis imediat schimbarea sa.

În minutul 62, Ionuț Vînă a fost schimbat cu Olimpiu Moruțan, dar s-a lăsat cu greu convins să părăsească terenul. În momentul în care a ieșit de pe gazon el a vociferat ceva în direcția lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Nervii jucătorului au continuat și pe banca de rezerve. Ionuț Vînă a luat loc nervos pe banca de rezerve și a refuzat să dea mâna cu colegii săi și cu ceilalți componenți ai staff-ului.

Partida CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei a treia a play-off-ului, se va disputa duminică, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Ardelenii sunt în avantaj, după un autogol de cascadorii râsului al lui Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!