Fotbal intern

Ionuț Vînă, reproșuri pentru Bogdan Vintilă în momentul schimbării. Gigi l-a făcut praf: “M-a enervat şi l-am scos. Am luat ţeapă”

14.06.2020 | 23:08
Ionut Vina reprosuri pentru Bogdan Vintila in momentul schimbarii Gigi la facut praf Ma enervat si lam scos Am luat teapa
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ionuț Vînă nu a prins decât 29 de minute în derby-ul cu CFR Cluj, iar în momentul ieșirii de pe teren i-a reproșat lui Bogdan Vintilă faptul că l-a schimbat.


UPDATE, 14 iunie, ora 23:09 / Gigi Becali a reacţionat la finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-0 şi l-a criticat pe Ionuţ Vînă.

ADVERTISEMENT

“Vînă m-a enervat tare, de-asta l-am schimbat, el a dat toate pasele în spate. Asta te costă campionatul, el are talent, omul e foarte relaxat, nu cred că știe că e pe terenul de fotbal. Eu sunt mulțumit de câți bani am dat pe el sau salariul pe care i-l dau? Asta nu înseamnă că trebuie să stea pe teren și să jucăm țurca cu el. La Hagi juca mai bine. Am luat ţeapă, de parcă nu s-a mai întâmplat.

I-am zis și lui Vintilă să nu le mai zică să joace simplu, eu l-am rugat să joace complicat, că de-aia dau bani pe el. Simplu pentru un jucător mare înseamnă ceva, dar când îi spui unui jucător obișnuit el joacă numai la siguranță și eu nu vreau asta”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Adus cu surle și trâmbițe de la FC Viitorul, Ionuț Vînă nu a convins la FCSB și după o mperioadă în care a fost titular, el a ajuns pe banca de rezerve la cererea lui Gigi Becali.

Așa s-a întâmplat și la derby-ul cu CFR Cluj, însă Bogdan Vintilă s-a văzut nevoit să-l introducă pe teren în minutul 33, după accidentarea lui Lucian Filip.

ADVERTISEMENT

Ionuț Vînă i-a reproșat lui Bogdan Vintilă că l-a schimbat după 29 de minute

Prestația lui Ionuț Vână a fost total neconvigătoarea în fața liderulu, iar în repriza secundă a comis o greșeală uriașă prin care gazdele își putea mări avantajul.

Mijlocașul FCSB-ului a fost salvat in extremis de Bogdan Planic, care a reușit să-l blocheze pe Billel Omrani în drumul său spre gol. Însă, gafa lui Vînă l-a enerva maxim pe Vintilă care a decis imediat schimbarea sa.

ADVERTISEMENT

În minutul 62, Ionuț Vînă a fost schimbat cu Olimpiu Moruțan, dar s-a lăsat cu greu convins să părăsească terenul. În momentul în care a ieșit de pe gazon el a vociferat ceva în direcția lui Bogdan Vintilă.

Nervii jucătorului au continuat și pe banca de rezerve. Ionuț Vînă a luat loc nervos pe banca de rezerve și a refuzat să dea mâna cu colegii săi și cu ceilalți componenți ai staff-ului.

Partida CFR Cluj – FCSB, derby-ul etapei a treia a play-off-ului, se va disputa duminică, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Ardelenii sunt în avantaj, după un autogol de cascadorii râsului al lui Ovidiu Popescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 12,00 este cota pentru ”peste 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT