ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionuț Vînă și Cristi Manea au vrut să-l imite pe Budescu și golul său “din parcare”. Din câte încercări le-a ieșit. VIDEO

| 22.11.2019 | 17:02
Ionuț Vînă și Cristi Manea au vrut să-l imite pe Budescu și golul său
Ionuț Vînă și Cristi Manea înainte să încerce să-l imite pe Constantin Budescu și golul înscris din parcare

FCSB urmează să primească vizita celor de la Astra Giurgiu, sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 20.30, în etapa a 17-a din sezonul 2019 – 2020, iar Ionuț Vînă și Cristi Manea au încercat să-l imite pe Constantin Budescu, vedeta formației antrenate de Bogdan Andone. VEZI VIDEO MAI JOS

ADVERTISEMENT


Ionuț Vînă și Cristi Manea au vrut să-l imite pe Budescu și golul său “din parcare”

Constantin Budescu a făcut spectacol în momentul în care a reușit să înscrie în poarta stadionului din Ploiești, acolo unde se antrenează Astra Giurgiu, cu un balon trimis din parcare, iar Ionuț Vînă și Cristi Manea nu s-au lăsat mai prejos și l-au imitat pe starul giurgiuvenilor la o ședință de pregătire susținută înaintea meciului de sâmbătă.

Cei doi jucători de la FCSB au încercat să trimită într-una din porțile de la baza sportivă de la Berceni din parcare, iar aceștia au trecut testul. Imaginile au fost postat de Betano. ”Provocare pentru ”mingicarul” Constantin Budescu: Ionuț Vînă și Cristi Manea au trecut testul imposibil!?’‘, apare pe pagina de Facebook a celor de la Betano.

ADVERTISEMENT

Din vestiarul roș-albastru | Un test imposibil, cu Vînă și Manea

Provocare pentru "mingicarul" Constantin Budescu: Ionuț Vînă și Cristi Manea au trecut testul imposibil! :)Dă LIKE paginii Betano pentru a urmări primul următorul episod din serialul Din vestiarul roș-albastru, vinerea viitoare.

Gepostet von Betano Romania am Freitag, 22. November 2019

Constantin Budescu, unul dintre cei mai tehnici jucători din campionatul nostru

Constantin Budescu a reușit să înscrie din parcare în mai 2017, atunci când se afla sub contract cu Astra Giurgiu, înainte să plece la FCSB. Constantin Budescu, probabil cel mai tehnic jucător din campionatul românesc, nu s-a dat la o parte de la această provocare și și-a lăsat coechipierii cu gura căscată.

Budi a încercat să se dea în spectacol și într-un stagiu de pregătire susținut de FCSB în Spania, acolo unde a concurat cu Flrin Tănase. Cei doi au reușit execuțiii superbe, marcând din spatele porții și de la mare distanță.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!