Fotbal intern

Ionuţ Voicu, “ultimul dans” cu FCSB. Şi-a reziliat contractul cu Gaz Metan

Deşi a fost titular duminică aseară, în confruntarea cu FCSB, fundaşul dreapta al formaţiei Gaz Metan Mediaş, Ionuţ Voicu, şi-a reziliat a doua zi contractul. Voicu, în vârstă de 32 de...
18.09.2017 | 22:07
Ionut Voicu ultimul dans cu FCSB Sia reziliat contractul cu Gaz Metan
ADVERTISEMENT

Deşi a fost titular duminică aseară, în confruntarea cu FCSB, fundaşul dreapta al formaţiei Gaz Metan Mediaş, Ionuţ Voicu, şi-a reziliat a doua zi contractul. Voicu, în vârstă de 32 de ani, nu a stat decât câteva luni la “găzari”, după ce venise în perioada de mercato din vară, din postura de jucător liber de contract, de la CSM Politehnica Iaşi. Fotbalistul nu a reuşit să se integreze în mecanismul gândit de Pustai.

Decizia de renunţa la înţelegerea cu Gaz Metan surprinde, totuşi, pentru că tocmai fusese folosit într-o întâlnirea dificilă, contra vicecampioanei. Se pare, însă, că tehnicianul Cristi Pustai a fost foarte nemulţumit de prestaţia lui Voicu în faţa FCSB, luând şi decizia de a-l înlocui, în minutul 65, cu Buziuc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi  

ADVERTISEMENT

Ionuţ Voicu, despărţire amiabilă

Luni dimineaţă, după o scurtă discuţie, părţile au convenit că cel mai bine ar fi să se despartă. Gruparea din Mediaş a postat şi un comunicat oficial pe site-ul oficial, prin care îi mulţumeşte fotbalistului pentru evoluţiile de până acum şi îi urează succes în carieră pe mai departe. Înainte de a ajunge la Mediaş, fundaşul de bandă a trecut pe la FC Argeş, FCM Alexandria, Inter Gaz Bucureşti, FC Braşov, CS Mioveni, Rapid Bucureşti şi CSM Poli Iaşi.

“Contractul acestuia a fost reziliat pe cale amiabilă, în urma acordului între cele două părţi. Pe această cale îi mulţumim lui Ionuţ Voicu pentru evoluţiile avute în tricoul Gazului Metan şi îi urăm succes pe mai departe”, se arată în comunicatul postat de clubul Gaz Metan Mediaş.

ADVERTISEMENT

7 meciuri a jucat în acest sezon Voicu pentru Gaz Metan.

Tags: