ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Larisa Iordache, accidentare gravă! Ratează Campionatul Mondial!

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat grav înainte să concureze în prima probă a calificărilor, la Campionatele Mondiale de la Montreal şi nu va mai putea concura în această...
Autor: Vicentiu Dinescu | 05.10.2017 | 00:05
Larisa Iordache, accidentare gravă! Ratează Campionatul Mondial!

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat grav înainte să concureze în prima probă a calificărilor, la Campionatele Mondiale de la Montreal şi nu va mai putea concura în această competiţie. Din primele informaţii, este vorba de o ruptură a tendonului lui Ahile. Gimnasta a părăsit sala într-un scaun cu rotile şi cel mai probabil va reveni în ţară pentru a fi operată.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache urma să intre în concurs în a treia subdiviziune, la sol, dar s-a accidentat în timp ce era la încălzire şi a fost scoasă din sală plângând. ”Tendonul i-a cedat, este rupt. Trebuie operat în ţară, vom încerca să plecăm de la Montreal cât mai repede”, a declarat pentru Pro Sport Cristian Moldovan, antrenorul gimnastei în vârstă de 21 de ani. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Iordache a ratat JO de la Rio din cauza unei accidentări

Larisa Iordache urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus. Calificările continuă pentru România doar cu Cătălina Ponor şi Ioana Crişan, dar niciuna nu va evolua la toate aparatele. Calificările feminine se încheie miercuri noaptea, după încă două subdiviziuni. La masculin, Marian Drăgulescu este singurul care a obţinut calificarea într-o finală, la sărituri, el urmând a lua startul duminică.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a mai fost accidentată la calcâi în primăvara acestui an, după ce în 2016 a ratat Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din pricina unei probleme asemănătoare. Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal se desfăşoară în perioada 2-8 octombrie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!