Carousel hot news

Iordache, marcată de accidentare! ”Unele chestii nu îmi ies din cap”

Larisa Iordache a fost operată cu succes la tendonul ahilian în urma accidentării suferite la Campionatul Mondial de gimnastică de la Montreal, dar încă nu poate trece peste acel moment....
Autor: Vicentiu Dinescu | 13.10.2017 | 19:52
Iordache, marcată de accidentare! ”Unele chestii nu îmi ies din cap”

Larisa Iordache a fost operată cu succes la tendonul ahilian în urma accidentării suferite la Campionatul Mondial de gimnastică de la Montreal, dar încă nu poate trece peste acel moment. Gimnasta în vârstă de 21 de ani a explicat că seara, înainte de culcare, îi revin în minte momentele teribile din Canada, iar acest lucru nu îi dau o stare bună.

”Am doar anumite chestii în cap acum pentru că a fost foarte recentă întâmplarea şi îmi vin momentele pe care le-am trăit chiar la Montreal în minte. Nu dimineaţa, chiar înainte de culcare îmi apar pur şi simplu momentele alea când am simţit şi nu mi-e chiar ok, nu îmi dau o stare chiar foarte bună”, a spus Larisa Iordache la Telekom Sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Iordache va lipsi între 6 şi 8 săptămâni

Tânăra gimnasta speră ca recuperarea să decurgă bine: ”Este foarte mult timp, nu pare, dar sunt sacrificii ca şi în orice alt domeniu şi sunt sigură că totul va merge bine. Cred că şi sper să meargă recuperarea atât de bine pe cât a fost şi operaţia şi abia aştept să mă întorc în sala de gimnastică. Nu mă tem de nimic, cred că singurele mele temeri sunt să nu apară un pic de frică, să nu îmi protejez piciorul şi să se întâmple altceva Doamne fereşte. Îmi doresc să intru în sala de gimnastică foarte hotărâtă de fiecare dată când intru, chiar dacă fac doar puţină pregătire fizică sau o încălzire şi o mică mişcare, indiferent de orice antrenament aş face, tehnic, fizic sau psihic să fiu foarte hotărâtă pe mine”.

Larisa Iordache a menţionat că primul autograf pe atela gipsată i-a fost dat chiar de iubitul său. ”Chiar în prima seară când am ajuns în cameră a avut un pix în mână şi s-a gândit să îmi facă un mesaj pe atela. De fiecare dată când are ocazia şi în fiecare zi îşi exprimă iubirea faţă de mine şi mă ajută foarte tare pentru că îmi este alături”, a mai declarat Larisa Iordache.

În urma accidentării suferite la Montreal, Larisa Iordache va lipsi de antrenamente între 6 şi 8 săptămâni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!