Fotbal intern

Tata Puiu, PRESIUNE pe jucători: “Vreau TUPEU şi PERSONALITATE!”

Anghel Iordănescu aşteaptă ca "tricolorii" să se autodepăşească în partida cu Spania şi să obţină un rezultat care să mulţumească suporterii echipei naţionale. Selecţionerul a...
27.03.2016 | 00:00
Tata Puiu PRESIUNE pe jucatori Vreau TUPEU si PERSONALITATE
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu aşteaptă ca “tricolorii” să se autodepăşească în partida cu Spania şi să obţină un rezultat care să mulţumească suporterii echipei naţionale. Selecţionerul a precizat că nu a definitivat lotul pentru Campionatul European.

…despre meciul cu Spania

“Va fi un meci important, un test pe care îl aşteptăm, foarte rar jucăm cu astfel de selecţionate. Sper să avem o altă comportare, sper ca jucătorii să se concentreze şi să se mobilizeze exemplar. Avem nevoie să ne autodepăşim. Spania are jucători de mare clasă, care evoluează la echipa ca Real Madrid şi Barcelona. Spania va face modificări din informaţiile pe care le am faţă de meciul cu Italia. Şi la echipa noastră vor apărea modificări faţă de meciul cu Lituania. Cei care vor intra vor face totul pentru a obţine un rezultat pe măsură. Spania are un lot cu multe vedete, cu jucători de calibru şi sînt convins că de aici va porni şi ambiţia noastră de a ne ridica la nivelul lor.”

ADVERTISEMENT

…modificarea locului de antrenament

“Am dorit să menajăm terenul. Nu cred că ambele echipe trebuiau să facă antrenament pe Cluj Arena. Era foarte greu ca gazonul să reziste la două antrenamente”

…selecţia pentru EURO

“Lista rămîne deschisă, nu am renunţat la nici un jucător din ţară sau străinătate. Toţi vor fi urmăriţi. Aşteptăm de la jucători să răspundă corespunzător. Meciul cu Spania este foarte important. Vrem să vedem care este diferenţa reală dintre jucători noştri şi cei spanioli. Aş alege mulţi jucători spanioli pentru lotul României, dar rămîn cu băieţii mei”

ADVERTISEMENT

…despre aşteptările pe care le are de la jucători

“Mi-aş dori ca băieţii să aibă mai mult tupeu, curaj, să se ridice la înălţimea adversarilor şi să lase o impresie bună la Cluj. Vreau ca jucătorii să aibă personalitate pe teren. Aici jucăm pentru prima dată. Sînt convins că suporterii ne vor întîmpina cu pasiune şi dragoste. Sper ca jucătorii mei să le răspundă cu aceeaşi măsură. Să nu uite că biletele s-au epuizat în cîteva ore”

…despre partida Olanda – Franţa şi debutul la EURO

“Nu am văzut meciul, nu pot comenta. La noi, la hotel, nu am prins postul care a transmis partida. Dar fiţi siguri că îl vom urmări, avem informaţii de acolo, staţi liniştiţi. Franţa este o echipă mare, de clasă, a controlat jocul cu Olanda în permanenţă. A fost egalată după ce a avut 2-0 şi a cîştigat. Deci e o echipă de mare valoare. Nu mi-aş fi dorit să jucăm împotriva Franţei meciul de debut la Euro. Vom face tot posibilul să începem cu un rezultat bun pentru că nu este bine să începi cu o înfrîngere la un asemenea nivel”

ADVERTISEMENT

…despre Alibec

“E treaba lui Alibec ce a declarat, nu mă interesează, nu are rost să intrăm în vreo polemică”