Fotbal intern

FRF grăbeşte naturalizarea unui stranier din Liga 1. Ce spune Iordănescu

Selecţionerul Anghel Iordănescu a vorbit la un post TV de sport despre naturalizarea brazilianului William de Amorim şi despre posibilitatea ca acesta să fie în lotul României la EURO 2016....
24.12.2015 | 14:06
FRF grăbeşte naturalizarea unui stranier din Liga 1. Ce spune Iordănescu
ADVERTISEMENT

Selecţionerul Anghel Iordănescu a vorbit la un post TV de sport despre naturalizarea brazilianului William de Amorim şi despre posibilitatea ca acesta să fie în lotul României la EURO 2016.

„În acest moment, FRF şi Ministerul Tineretului şi Sportului s-au implicat foarte mult şi s-au făcut demersurile necesare pentru a grăbi aceste naturalizări. Dîn cîte ştiu, este vorba despre naturalizarea lui Willam De Amorim. Din punctul meu de vedere, este o soluţie pe termen scurt. Liga 1 nu a arătat, cu excepţia lui Varela şi a altor doi sau trei jucători, că poate oferi străini de valoare”.

Brazilianul William De Amorim are 24 de ani şi poate juca oriunde în linia de mijloc, iar în acest sezon a evoluat în 25 de partide pentru Astra Giurgiu, în care a marcat 4 goluri.

ADVERTISEMENT

„Generalul” a criticat Liga 1, despre care a spus că nu îi oferă o arie îndestulătoare de selecţie: „Nivelul Ligii 1 este scăzut şi sînt multe echipe modeste şi puţine care stîrnesc entuziasm. Avem o arie de selecţie extrem de mică”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri