Carousel hot news

Atac la Reghe: “Nu înţeleg nimic din brambureala asta!”

Anghel Iordănescu a fost din nou foarte acid, atît cu prestaţia arbitrului Florin Marcu, care a acordat penalty-ul din care Steaua a egalat, dar şi cu Reghe, pe care n-a ezitat să-l critice deşi...
02.11.2013 | 23:22
Atac la Reghe:
Edi si Anghel Iordanescu.
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a fost din nou foarte acid, atît cu prestaţia arbitrului Florin Marcu, care a acordat penalty-ul din care Steaua a egalat, dar şi cu Reghe, pe care n-a ezitat să-l critice deşi tocmai au mai avut un scandal.

Este o mare surpriză, dar jocul Stelei a fost unul extrem de slab! Numai acest arbitru şi cu mine puteam să dăm 11 metri. Eu pentru că voiam să egaleze Steaua. În Anglia nu se dădea niciodată penalty la această fază. Chiar nu înţeleg ce se întîmplă în defensivă. Nu înţeleg nimic din brambureala asta. Nu înţeleg de ce în ultimele meciuri s-a jucat cu trei fundaşi pe linia de fund, cînd cu Stuttgart ai jucat aşa şi ai pierdut la o diferenţă pe care toată lumea o ştie. Îl lăsăm pe antrenorul Stelei să caute sistemul pe care îl vede cel mai bun şi să caute soluţiile ideale pentru echipă. Se forţează intrarea în echipă a lui Varela, s-a cheltuit o sumă mare pe el. Nu am nimic cu el, dar cu banii aceştia luam un tînăr de valoare din Liga 1 sau un atacant de valoare. Steaua este într-o scădere vizibilă de ceva timp, dar titlul nu se mai pierde, va fi din nou campioană”, a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri