Anghel Iordănescu crede în calificare. “FCSB e la nivelul lui Sporting”

Claudiu Ilie    George Heisu   
în FCSB
16/08/2017, 12:21
Anghel Iordănescu crede în calificare. “FCSB e la nivelul lui Sporting” GALERIE FOTO

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu era extrem de mulţumit de prestaţia formaţiei FCSB pe terenul lui Spoting, în Liga Campionilor şi chiar crede în calificarea în grupe. “Sincer, m-am bucurat foarte mult pentru jocul şi rezultatul de la Lisabona. Au făcut o partidă excelentă, extrem de inteligenţi în joc, cu o apărare agresivă şi contraatcuri foarte periculoase. Din punctul meu de vedere au şanse mari să se califice”, a afirmat Iordănescu.

“Generalul” l-a lăudat şi pe Nicolae Dică pentru modul cum a pregătit jocul, afirmând pur şi simplu că, în acest moment, FCSB e o echipă la nivelul lui Sporting. “Nu va fi uşor la Bucureşti, dar părerea mea sinceră este că Steaua e o echipă la fel de bună ca Sporting şi poate urca în grupe. Dică a dat dovadă de multă inteligenţă în pregătirea jocului, iar dacă în retur o va face la fel, avem şanse”, a mai spui Tata Puiu.

Iordanescu calificare. “Teixeira, un factor de echilibru la mijloc”

Iordănescu a remarcat şi prestaţia portughezului Filipe Teixeira, pe care îl consideră un factor de echilibru la mijlocul terenului. “În linii mari mi-a plăcut echipa, dar ţin să remarc prestaţia lui Teixeira. E un jucător matur, cu o bună tehnică individuală şi o mare capacitate de efort. Un factor de echilibru la mijloc, iar în retur va avea un mare rol, fiindcă trebuie să creăm densitate în acea zonă, Sporting fiind foarte periculoasă”, a afirmat Iordănescu.

Fostul antrenor al naţionalei nu-şi explică nici de ce un jucător precum Alibec nu a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Armenia şi Muntenegru. “Nu vreau să critic selecţia lui Christoph Daum, pentru că el răspunde sută la sută de rezultate. Totuşi, cred că Alibec ar fi trebuit să fie convocat. Are atitudine şi când pune piciorul pe minge e pericol pentru adversari”, a încheiat Anghel Iordănescu.

Închide ×