Iordănescu: “Grozav are în comun cu Dobrin doar prenumele, Gicu”

Reprezentativa României a remizat, miercuri, scor 1-1, contra echipei similare a Slovaciei, într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională. Jocul "tricolorilor" nu a mulţumit, iar printre...
15.08.2013 | 17:23
Iordanescu Grozav are in comun cu Dobrin doar prenumele Gicu
ADVERTISEMENT

Reprezentativa României a remizat, miercuri, scor 1-1, contra echipei similare a Slovaciei, într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională. Jocul “tricolorilor” nu a mulţumit, iar printre cei care au criticat evoluţia naţionalei se găseşte şi fostul selecţioner Anghel Iordănescu.

“România a avut un joc şters, fără vlagă, fără viteză, fără ritm, fără consistenţă. Nu am văzut echipa naţională pe care ne-o dorim, agresivă, cu poftă de joc. A fost un test nereuşit din punctul meu de vedere”, a declarat Iordănescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Iordănescu a avut totuşi şi doi remarcaţi din lotul lui Piţurcă: Torje şi Nica. “În balanţă pozitivă îl trec doar pe Torje, că a arătat că se poate conta pe el. Mai spun faptul că a mai debutat un jucător la naţională, Nica. E un jucător tînăr, să sperăm ca va fi confirma”, a mai spus Iordănescu.

Fostul selecţioner al Generaţiei de Aur a comentat şi scandalul Mutu-Piţurcă şi i-a transmis “Briliantului”: “să vorbească mai mult pe teren decît la televizor dacă-şi mai doreşte să vină la naţională. Deocamdată vorbeşte mult, şi-l vedem puţin în joc”.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu i-a urat lui Piţurcă să aibă parte de calificări, în contextul în care meciul cu Slovacia l-a propulsat pe actualul selecţioner pe locul 1 în ierarhia antrenorilor cu cele mai multe prezenţe pe banca naţionalei.

“Foarte bine că m-a depăşit, e o performanţă remarcabilă şi îl felicit. Îi doresc să continue să se califice, pentru că la calificări mai are pînă să mă bată. Îi doresc să munească şi să se califice”, a încheiat Iordănescu.

ADVERTISEMENT

“Tata Puiu” l-a desfiinţat Pe Gicu Grozav, unul dinbtre cei mai slabi internaţionali în partida cu Slovacia. “A intrat după pauză unul, nu-l cunoşteam, dar am auzit că e vedetă la Ploieşti. Îl cheamă Gicu, dar are în comun cu Dobrin doar numele mic. La naţională e alt nivel”.