Fotbal intern

Suma uriașă primită de Edi Iordănescu după ce a fost demis de la CFR Cluj

25.07.2018 | 21:10
Suma uriașă primită de Edi Iordănescu după ce a fost demis de la CFR Cluj
Edi Iordănescu, out de la CFR Cluj! Clauza uriașă pe care o primește

Rezultatul negativ înregistrat de CFR Cluj în partida cu Malmo, în turul II preliminar UEFA Champions League, i-a nemulțumit pe oficialii ardelenilor, care l-au demis pe Edi Iordănescu din funcția de tehnician. Antrenorul nu se poate plânge însă. A avut în contract o clauză uriașă pentru astfel de situații. FANATIK.RO a aflat ca antrenorul va primi 500.000 de euro.

În locul lui Edi Iordănescu la CFR Cluj va veni Antonio Conceicao. Acesta a mai pregătit gruparea din Gruia în 2009 și în 2015. Portughezul a fost adus la Cluj după ce Ioan Andone şi Victor Piţurcă au refuzat propunerile clujenilor.

Edi Iordănescu, demis de la CFR Cluj! Primește clauza de 500.000 de euro

Tehnicianul nu este singurul care a plecat de la CFR Cluj. Bogdan Mara şi Marian Copilu s-au despărțit și ei de echipa din Cluj – Napoca. Edi Iordănescu s-a asigurat însă, în momentul semnării contractului, că nu va pleca cu mâna goală în cazul în care va fi demis de oficialii clubului. Iordănescu va primi o sumă uriașă după ce a fost demis de la CFR Cluj. 500.000 de euro este clauza stabilită la semnarea înțelegerii cu ardelenii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri