Fotbal intern

Anghel Iordănescu, dezvăluiri din vestiarul ”Generației de Aur”! ”Au vrut să mă schimbe”

03.07.2018 | 13:43
Anghel Iordanescu dezvaluiri din vestiarul Generatiei de Aur Au vrut sa ma schimbe

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Anghel Iordănescu, a făcut dezvăluiri din vestiarul ”Generației de Aur”. El a spus că jucătorii din acea generație au vrut să-l schimbe înainte de Campionatul Mondial din 1994, în care ”tricolorii” au ajuns până în sferturile de finală.

”Cu câteva zile înainte de Campionatul Mondial am fost eu la un pas să fiu schimbat. Atunci, domnul Mircea Angelescu a avut o discuție cu o parte dintre jucătorii noștri. Probabil tensiunea, probabil antrenamentele de atunci și-au spus cuvântul. Noi eram de vreo 10-12 zile acolo și o parte dintre jucători a cerut schimbarea antrenorului”, a declarat Iordănescu la un post de televiziune.

Fostul selecționer al naționalei României, Anghel Iordănescu, a dezvăluit că jucătorii Generației de Aur au vrut să-l demită înaintea Campionatului Mondial din 1994
Fostul selecționer al naționalei României, Anghel Iordănescu, a dezvăluit că jucătorii Generației de Aur au vrut să-l demită înaintea Campionatului Mondial din 1994

Iordănescu, dezvăluiri din vestiarul ”Generației de Aur”: ”Mircea Sandu a spus că rămân”

”Din fericire pentru ei și din fericire pentru Generația de Aur am rămas antrenorul echipei. Nu ştiu dacă Mircea Sandu îşi aduce aminte, dar a fost omul care a zis că Iordănescu rămâne. Știam despre dorința lor. Dar un antrenor trebuie să treacă peste orice. Acum nu mai are rost să vorbim despre această schimbare. Au fost momente prea frumoase, speciale”, a afirmat Anghel Iordănescu.

Între jucătorii din Generația de Aur și fostul selecționer Anghel Iordănescu este o răceală vizibilă. Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, crede că ruptura s-a produs în momentul în care s-a dat verdictul în Dosarul Transferurilor, iar  Gică Popescu a fost condamnat la trei ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare.