Ce a vrut să spună Edi? "Eu am simţit mai multe lucruri CIUDATE!"

astra giurgiu, Edi Iordănescu, FCSB

FCSB a primit vizita formaţiei Astra Giurgiu, pe Arena Naţională, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018. Pentru formaţia lui Nicolae Dică urmează duelul cu Sporting, în manşa tur a playoff-ului Champions League, marţi, 15 august, la Lisabona. 

Cele două formaţii din Liga 1 Betano au remizat, scor 1-1, după golurile înscrise de Moise şi Gnhoere. După meciul din etapa a 6-a, FCSB se află pe poziţia a 3-a, cu 12 puncte, după ce a bifat trei victorii şi trei egaluri, iar Astra Giurgiu este pe locul 4, cu 11 puncte (3 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere). Edi Iordănescu, antrenorul fostei campioane a României, s-a arătat nemulţumit de arbitrajul lui Adrian Cojocaru.

IORĂNESCU FCSB - ASTRA 1-1. "Vreau să nu îmi pierd cumpătul!"

"Am condus cu 1-0, au fost nişte momente dibioase şi vreau să îmi păstrez cumpătul. Nu aş vrea ca el care ţipă mai tare să aibă drept de cauză. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar am simţit în mai multe momente lucruri ciudate. Am închis cel de-al 10 meci în această lună. Suntem o echipă tânără, într-un proces de formare. Păcat de acest stadion. Noi vrem să jucăm fotbal şi nu ne-am bucurat când am văzut gazonul. Noi nu încercăm să ne folosim de astfel de lucruri pentru a ne face avantaje. Am muncit foarte mult. M-am temut de oboseala jucătorilor mei. Trebuie să fim realişti! Am pierdut 18 jucători tineri şi nu avem posibilitatea să rotăm. Avem jucători tineri. M-am temut şi am schimbat de la un joc la altul 5-6 jucători şi cred că am fost inspirat. Ar trebui să aibă mai mult respect. Sunt episoade care nu ar trebui să se mai întâmple în fotbalul românesc. Sper să ne recuperăm cât mai repede. Am avut probleme şi a trebuit să schimbăm. Îmi pare foarte rău de Alex Ioniţă. Am vrut să-l cert după joc, dar el a fost să întrebe de ce a primit un coleg de a-l lui galben pentru că este căpitan. Nu este ok!", a spus Edward Iordănescu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În runda a 7-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, Astra Giurgiu va primi vizita formaţiei CSM Politehnica Iaşi, vineri, 18 august, de la ora 21:00, iar FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Juventus Bucureşti, sâmbătă, 19 august, de la ora 21:00.3

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933