Carousel hot news

Iordănescu a fost în “Ştefan cel Mare”! Ce fotbalist al lui Dinamo a remarcat

DINAMO. Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, susţine că Traian Marc şi-a făcut datoria în partida cu Petrolul, precizînd, totodată, că jucătorii lui Ionel Dănciulescu au avut...
30.11.2014 | 23:06
Iordănescu a fost în

DINAMO. Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, susţine că Traian Marc şi-a făcut datoria în partida cu Petrolul, precizînd, totodată, că jucătorii lui Ionel Dănciulescu au avut prestaţii foarte bune. “Mă mulţumeşte jocul, toţi fotbaliştii au depus eforturi extraordinare, pe un teren greu. Echipa noastră, cu jucători mai puţin experimentaţi, a jucat de la egal la egal cu Petrolul. Partida s-a desfăşurat într-o sportivitate absolută. Probabil, rezultatul mulţumeşte ambele echipe. Marc şi-a făcut datoria ca portar. Atît! Dinamo are ca obiectiv reconstrucţia cu migală a echipei. Am avut pe teren şi pe bancă mulţi jucători tineri”, a spus Anghelache la Look TV.

DINAMO. Anghel Iordănescu a asistat la partida din “Ştefan cel Mare”, iar preşedintele lui Dinamo a dezvăluit ce fotbalist al “cîinilor” a remarcat selecţionerul. “Iordănescu s-a exprimat pozitiv asupra lui Nedelcearu. I-a plăcut modul în care a jucat, dar şi faptul că are 18 ani. Bine, acum nu înseamnă că va fi convocat la echipa mare acum. Dar la U-21 are loc fără probleme”, a spus Anghelache.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri