Fotbal intern

Edi Iordănescu uimeşte: “Avem nevoie de Dinamo în play-off!”

Edward Iordănescu a prefaţat duelul cu FC Dinamo Bucureşti şi spune că fotbalul românesc ar avea nevoie de ei în play-off.
20.02.2018 | 17:44
Edi Iordănescu uimeşte:
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu este deja calificată în playoff iar FC Dinamo Bucureşti trebuie să bată neapărat la Giurgiu ca să spere la o calificare între primele şase. Edward Iordănescu a vorbit despre partida din ultima etapă şi ce ar însemna un play-off fără formaţia din Ştefan cel Mare:

“În primul rând, vreau să menţionez că am realizat o performanţă extraordinară în condiţiile în care Astra a pierdut o întreagă echipă vara trecută şi-a început un proiect nou cu alte condiţii financiare faţă de trecut. Iar noi am fost obligaţi să punem jucătorii din mers. Să nu uităm că Astra e a doua cea mai tânără echipă din Liga 1! Parcursul de până acum ne dă curaj pentru dezvoltarea jucătorilor şi pentru a continua reconstrucţia.

ADVERTISEMENT

“Vom trata meciul cu maximă seriozitate”

Va fi o experienţă extraordinară în play-off pentru noi. N-am dorit să divaghez, cu Dinamo va fi un meci foarte important. Sunt puncte puse în joc, este şi imaginea noastră la mijloc. Acasă, am făcut jocuri foarte bune şi ne dorim de asemenea să facem un meci consistent cu un rezultat pe măsură.

Teoretic, fotbalul românesc are nevoie de Dinamo în play-off! Practic, noi vom trata meciul cu maximă responsabilitate faţă de competiţie şi de adversar”, a spus Edward Iordănescu pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Partida Astra – Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 19:45 şi va fi tranmsisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri