Fotbal intern

Iordănescu la FCSB?! Edi garantează titlul dacă se înțelege cu Gigi Becali!

05.09.2018 | 19:26
Iordanescu la FCSB Edi garanteaza titlul daca se intelege cu Gigi Becali

„Iordănescu la FCSB?!” a făcut valuri la câteva zile după ce Liga 1 Betano a intrat în pauza provocată de meciurile echipei naționale. Bomba aruncată pe piață de national.ro nu a avut efectul scontat. Oricum, nimeni dintre cei implicați nu a ieșit public cu o reacție.

FANATIK.RO a încercat să ia legătura cu Edi Iordănescu pentru a lămuri discuțiile pe care le-ar fi avut cu patronul FCSB, Gigi Becali. Aflat în vacanță până la finalul acestei săptămâni, Iordănescu a refuzat, din start, orice comentariu pe această temă.

Iordănescu la FCSB?! Mutarea s-ar face doar dacă „se aliniază unele planete”

Edi Iordănescu, 40 de ani, a preferat să-și vadă de ultimele zile de vacanță decât să apară în mass-media în acest moment. FANATIK.RO  a discutat cu apropiați ai fostului antrenor de la CFR Cluj, dat afară după doar o etapă acum mai bine de o lună, pentru a afla totuși realitatea din spatele cortinei.

Surpriză! Varianta nu pare deloc o utopie. Apropiații lui Edi Iordănescu au povestit pentru FANATIK.RO că acesta ar putea veni la FCSB doar în anumite condiții. „Dacă se aliniază unele planete”, detaliază hâtru aceștia, iar referirea s-ar face la unele persoane existente la club care nu-l doresc pe Edi. Meme Stoica? Probabil și el.

Iordănescu garantează titlul dacă bate palma cu Becali!

Dar „anumite condiții” poate însemna și deal-urile pe care Iordănescu i le-ar cere, foarte posibil scriptic, lui Becali. Iar acestea au legătură cu implicarea totală din ultimul timp al lui Gigi la echipă. Îi va fi foarte greu patronului să se abțină de la anunțarea primului 11, a unor transferuri sau negocieri, dar mai ales de a tăvăli la cald jucătorii care nu-i convin. O eventuală negociere cu Iordănescu ar conține cu siguranță și astfel de aspecte.

Citește și:

  • Conceicao nu vrea să plece de la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu antrenorul
  • Gigi Becali a luat foc după ce a văzut că Qaka a înjurat FCSB
  • Ilie Dumitrescu îi face praf: „Amatorism!”

FANATIK.RO a aflat un lucru care surprinde foarte mult. Edi Iordănescu e convins că, dacă ar veni la FCSB, cu lotul pe care-l au acum roș-albaștrii, ar lua titlul. „Edi garantează titlul dacă bate palma cu Gigi Becali!”, dezvăluie cei care au o relație extrem de apropiată cu tehnicianul.

Gigi Becali l-a vrut pe Iordănescu și în vară!

La fel de adevărat este că Gigi Becali l-a avut pe listă pe Edward Iordănescu și înaintea acestui sezon competițional. Au existat câteva discuții între părți, dar faptul că Iordănescu a evitat să dea un răspuns, negociind și cu două echipe de afară și, ulterior, cu CFR Cluj l-a făcut pe Becali să-l reconfirme pe Dică în funcție. Asta în condițiile în care, pe parcursul play-off-ului, Becali a declarat că Dică va rămâne la FCSB doar dacă va lua titlul. L-a ratat!

Nicolae Dică nu este deloc liniștit. Gigi Becali este extrem de imprevizibil, iar varianta „Iordănescu la FCSB” poate exploda oricând
Nicolae Dică nu este deloc liniștit. Gigi Becali este extrem de imprevizibil, iar varianta „Iordănescu la FCSB” poate exploda oricând

Edward Iordănescu a început campionatul extrem de motivat pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj. Din păcate pentru el, mandatul ardelean a durat doar trei meciuri, Supercupa (1-0 la Craiova), semi-eșecul din prima etapă cu Botoșaniul (1-1) și eșecul din meciul tur cu Malmo (0-1). A fost nevoit să plece de la CFR, prins în războiul dintre taberele șefilor, dar a încasat 350.000 de euro drept primă compensatorie.

După despărțirea de CFR Cluj, în ultima lună, Iordănescu e negociat cu FC Voluntari, dar a stârnit și interesul Iașului, niciuna dintre variante nefiind pe placul său.

1 meci a stat Edi Iordănescu pe banca roș-albaștrilor în calitate de antrenor principal. Este vorba despre Oțelul – Steaua 1-0, 26 septembrie 2010, imediat după plecarea lui Ilie Dumitrescu. A fost sezonul în care Galațiul, cu Dorinel Munteanu pe bancă, a luat titlul

1-1 și 2-0 au fost rezultatele directe Edi Iordănescu (Astra) – Dică (FCSB) în sezonul regulat precedent al Ligii 1 Betano