EXCLUSIV. Turcii vin după Ioniţă şi Edi Iordănescu. Îi plătesc clauza!

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
04/10/2017, 00:03
EXCLUSIV. Turcii vin după Ioniţă şi Edi Iordănescu. Îi plătesc clauza!

Şansele ca Edward Iordănescu să o părăsească pe Astra Giurgiu în pauza competiţională din iarnă sunt mari Situaţia neclară de la fosta campioană a României ar fi un motiv în plus pentru care antrenorul Astrei ar fi dispus să accepte o altă ofertă din străinătate.

Conform suselor FANATIK.RO, oficialii formaţiei Karabukspor, din prima ligă din Turcia, au rămas impresionaţi de felul în care Edward Iordănescu a gestionat situaţia de la Astra Giurgiu cu jucători aduşi pe ultima sută de metri şi de faptul că foştii campioni ai României au terminat turul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano pe poziţia a 4-a, cu 23 de puncte, deşi nimeni nu le dădea vreo şansă, şi vor veni în pauza competiţională din iarnă pentru a plăti clauza de reziliere de 150.000 de euro pe care Edward Iordănescu o are în contractul cu Astra Giurgiu. Turcii au luat deja legătura cu antrenorul din Liga 1, iar negocierile sunt deschise. Astfel, şansele ca el să plece în iarnă sunt destul de mari. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Alexandru Ioniţă e dorit de Karabukspor

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că nu doar antrenorul Edward Iordănescu este pe lista celor de la Karabukspor, ci şi un jucător de bază din lotul Astrei Giurgiu. Alexandru Ioniţă a devenit de neînlocuit în primul unsprezece al fostei campioane a României, după plecarea lui Constantin Budescu, iar mijlocaşul ofensiv le-a atras atenţia oficialilor echipei din Turcia. Astfel, aceştia vor discuta cu şefii Astrei pentru a afla condiţiile în care jucătorul convocat de Cosmin Contra la echipa naţională a României ar putea ajunge la Karabukspor.

Giurgiuvenii au un motiv în plus de a accepta oferta turcilor, deoarece contractul lui Alexandru Ioniţă cu Astra Giurgiu se termină în luna iunie a anului viitor, iar în iarnă va intră în ultimele şase luni de contract şi va putea semna cu orice echipă îşi doreşte fără ca clubul patronat de Ioan Niculae să încaseze niciun ban.

La Karabukspor mai evoluează următorii români: Paul Papp, Valerică Găman, Cristian Tănase, Gheorghe Grozav şi Gabi Torje.

1.000.000 de euro este cota lui Ioniţa, conform transfermarkt.com

Închide ×