Carousel hot news

Iordănescu s-a DECIS! El e jucătorul care merge SIGUR la EURO

EURO 2016. Echipa naţională a României a reuşit să se califice la turneul final din Franţa după 8 ani, iar "tricolorii" îşi doresc să facă o figură frumoasă şi să treacă de faza...
Autor: Iuliana Spirache | 06.04.2016 | 16:07
Iordănescu s-a DECIS! El e jucătorul care merge SIGUR la EURO

EURO 2016. Echipa naţională a României a reuşit să se califice la turneul final din Franţa după 8 ani, iar “tricolorii” îşi doresc să facă o figură frumoasă şi să treacă de faza grupelor. Trupa condusă de Anghel Iordănescu se află în grupa A şi va juca împotriva Franţei, Albaniei şi Elveţiei. 

EURO 2016. Campionatul European se apropie cu paşi repezi, iar Anghel Iordănescu trebuie să anunţe lotul de 23 de jucători pînă pe 30 mai. “Tata” Puiu întîmpină cîteva probleme în ceea ce priveşte lotul cu doar 10 săptămîni înainte de primul meci pe care îl va disputa în deschiderea turneului final din Franţa, împotriva naţionalei ţării gazde.

EURO 2016. “Tata” Puiu are două dileme

Anghel Iordănescu este în continuare în căutarea unui fotbalist pentru postul de fundaş stînga, toate acestea după ce Răzvan Raţ s-a accidentat, iar pentru meciurile amicale cu Lituania şi Spania i-a convocat pe Alin Toşca, Steliano Filio şi Laszlo Sepsi. Postul de atacant de asemenea îi creează probleme lui “Tata” Puiu, deşi are multe soluţii. Claudiu Keşeru, Bogdan Stancu, Raul Rusescu şi Florin Andone nu au reuşit să convingă în cele două meciuri amicale de la sfîşitul lunii martie. În schimb, Anghel Iordănescu a luat o hotărîre în ceea ce priveşte postul de fundaş dreapta.

Săpunaru merge la EURO!

EURO 2016. Conform surselor FANATIK.RO, selecţionerul României este mulţumit de evoluţiile lui Cristi Săpunaru de pe tot parcursul acestui sezon competiţional din Liga 1 şi l-a înştiinţat pe jucătorul echipei Pandurii că este 100% pe lista pentru EURO, toate acestea dacă nu o să intervină o accientare. Totodată, Anghel Iordănescu se gîndeşte ca al doilea fundaş dreapta să fie ales între Gabriel Tamaş şi Alexandru Măţel. 

Programul meciurilor din Grupa A:

Vineri (10 iunie 2016)

Franţa – ROM NIA (Stade de France – Saint-Denis, 22:0o)

Sîmbătă (11 iunie 2016)

Albania – Elveţia (Stade Bollaert-Delelis – Lens, 16:00)

Miercuri (15 iunie 2016)

ROM NIA – Elveţia (Parc des Princes – Paris, 19:00)

Franţa – Elveţia (Stade Velodrome – Marsilia, 22:00)

Duminică (19 iunie 2016)

Elveţia – Franţa (Stade Pierre Mauroy – Lille, 22:00)

ROM NIA – Albania (Stade de Lyon – Lyon, 22:00)

1.000.000 de euro este cota lui Săpunaru, conform transfermarkt.com

10 selecţii la echipa naţională a României a adunat Cristi Săpunaru

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!