Fotbal intern

Iordănescu trage de Radu Ştefan! Reacţia fotbalistului

EURO 2016. Schimbarea lui Victor Piţurcă cu Anghel Iordănescu poate aduce o serie de repatrieri în echipa naţională! Iar prima decizie pe care "Generalul" a luat-o împreună cu secunzii săi,...
06.11.2014 | 00:00
Iordanescu trage de Radu Stefan Reactia fotbalistului
ADVERTISEMENT

EURO 2016. Schimbarea lui Victor Piţurcă cu Anghel Iordănescu poate aduce o serie de repatrieri în echipa naţională! Iar prima decizie pe care “Generalul” a luat-o împreună cu secunzii săi, Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea, a fost să se încerce abordarea lui Ştefan Radu, căpitanul şi liderul lui Lazio!

EURO 2016. Accidentarea lui Răzvan Raţ în partida de campionat dintre PAOK Salonic şi Ergotelis le oferă probleme majore antrenorilor de la echipa naţională, Anghel Iordănescu şi secunzii săi încercînd să întărească flacul stîng al defensivei, mai ales că partida cu Irlanda de Nord, din 14 noiembrie, este vitală în vederea calificării la EURO 2016. Chiar dacă Iasmin Latovlevici, fundaşul stînga al Stelei, are cele mai mari şanse de a fi titular în partida din preliminariile EURO 2016, sursele FANATIK.RO au dezvăluit că staff-ul naţionalei încearcă cooptarea pe ultima sută de metri a lui Radu Ştefan, căpianul lui Lazio, ţinînd cont de lipsa jocurilor şi a deselor dureri pe care le resimte fundaşul Stelei.

ADVERTISEMENT

560936-radu-stefan-657999001

EURO 2016. “Nici măcar nu ne răspunde!”

EURO 2016. Sursele din anturajul naţionalei au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că Anghel Iordănescu a făcut primele demersuri pentru a discuta cu jucătorul de 28 de ani, însă “Generalul” s-a lovit de o reacţie ciudată al fundaşului! “Din prima secundă în care a fost instalat în fruntea echipei naţionale, Iordănescu a anunţat că doreşte să îl convingă pe Radu Ştefan să se reîntoarcă la naţională, consideră că este un jucător esenţial pentru generaţia care vine din urmă şi poate fi un exemplu de profesionalism şi dăruire. Dar Radu Ştefan nici nu îi răspunde la mesaje sau telefoane. Pur şi simplu, îl ignoră total”, este descrierea făcută pentru FANATIK.RO.

anghel-iordanescu-880209-660x400

Ştefan Radu e tranşant: “Nu sînt tentat de naţională!”

EURO 2016. Jucătorul care a debutat la naţională pe 15 august 2006, în mandatul lui Victor Piţurcă, nu vede revenirea în tricoul naţionalei, fragilitatea fiind principalul argument folosit de fotbalistul lui Lazio în discuţiile cu apropiaţii. “<Nu am de ce să fiu tentat de revenirea la naţională. Accidentările mi-au oferit bătăi de cap şi dacă recidivează la echipa naţională, voi avea probleme la club. De ce să risc?>. Asta ne tot repeta Radu Ştefan cînd îl întrebam de naţională”, au dezvăluit apropiaţii lui Radu Ştefan pentru FANATIK.RO. Fundaşul de 28 de ani a evoluat ultima dată pentru prima reprezentativă în derby-ul istoric contra Ungariei, la Budapesta, meci încheiat 2-2.

ADVERTISEMENT

Varianta surpriză: Mitrea de la Viitorul!

EURO 2016. Pe lîngă Iasmin Latovlevici şi Constantin Grecu, în sînul echipei naţionale a apărut o variantă surpriză pentru postul de fundaş stînga. FANATIK.RO a aflat că, după Cristian Manea, Hagi se pregăteşte să trimită la naţională încă un jucător, Bogdan Mitrea. Fotbalistul de 27 de ani, care în trecut a jucat la CSMS Iaşi, a avut evoluţii apreciate în acest sezon, fiind unul dintre cei mai buni fundaşi din acest campionat. “Este un jucător bun, dar şansele ca el să fie titular într-o partidă importantă ca cea cu Irlanda de Nord sînt minime. Latovlevici rămîne prima variantă”, este concluzia surselor federale.

3.FOTBAL:VIITORUL CONSTANTA-PETROLUL PLOIESTI, LIGA 1 (11.05.2014)

14 selecţii are Radu Ştefan la prima reprezentativă a României

8,8 milioane euro este cota de transfer a fundaşului stînga conform transfermark.de

Tags: