Iordănescu uimeşte: ”E vina mea că Hagi n-a ajuns selecţioner!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
29/03/2018, 10:44
Iordănescu uimeşte: ”E vina mea că Hagi n-a ajuns selecţioner!”

Anghel Iordănescu a vorbit despre echipa naţională şi îşi mărturiseşte regretul de a nu fi insistat cu Gheorghe Hagi atunci când se căuta selecţioner. “Tata” Puiu crede că România se califica la Campioantul Mondial din această avră dacă am fi avut antrenor român:

”E clar că voi rămâne un suporter pe viaţă al echipei naţionale. Mă bucur pentru cele două rezultate bune, chiar dacă jocul a lăsat de dorit, dar lucrurile se mişcă la prima reprezentativă iar aceste chestiuni se întâmplă cu un antrenor român. De altfel, echipa noastră naţională se califica la Cupa Mondială din Rusia, dacă aveam un selecţioner român.

“Am fost în concediu”

Nu unul oarecare, ci un antrenor cu personalitate, un antrenor cu experienţă, un antrenor care cunoaşte fotbalul românesc şi care a dovedit la nivel înalt că se poate. Iar acesta este Gică Hagi, deşi am dat şi alte nume. Nu am fost consultat şi s-ar putea să fi fost din vina mea. Încă eram direcvtor tehnic, dar imediat după Euro am plecat din Federaţie şi am fost în concediu, astfel că nu am fost de găsit”, a dezvăluit Anghel Iordănescu

 

Închide ×