Carousel hot news

Încă o lovitură pentru Iorga: După Steaua, a ratat şi Kuban

Aflat pe lista Stelei în această vară, Laurenţiu Iorga a fost foarte aproape să se transfere în cele din urmă la Kuban Krasnodar, formaţiei pregătită de Dorinel Munteanu....
08.09.2013 | 18:23
Încă o lovitură pentru Iorga: După Steaua, a ratat şi Kuban

Aflat pe lista Stelei în această vară, Laurenţiu Iorga a fost foarte aproape să se transfere în cele din urmă la Kuban Krasnodar, formaţiei pregătită de Dorinel Munteanu.

Jucătorul a primit însă o lovitură dură. După ce Laurenţiu Reghecampf a renunţat la achiziţionarea lui, şi Kuban a spus “pas” transferului. Chiar dacă Dorinel Munteanu a insistat pentru el, conducerea clubului s-a opus.
“Iorga a fost la un pas să plece la Kuban, la Dorinel Munteanu, dar nu s-a perfectat transferul. Dorinel a avut în plan să-l ia, dar ne-a răspuns că transferul lui Iorga nu a fost aprobat de conducere”, a dezvăluit Narcis Răducan la Sport Total FM.

Jucătorul este afectat de eşecul tratativelor cu Steaua şi Kuban. “Nu e bine moral Iorga, dar sper să treacă peste aceste momente. El are un salariu bun la Oţelul, dar nu se poate compara cu ce avea la Steaua sau Kuban. Dacă el va continua să joace la fel, atunci va pleca şi el afară”, a încheiat preşedintele gălăţenilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri