Fotbal intern

Luptă cu CANCERUL! LPF, gest de MILIOANE pentru un fost jucător

Fostul mare internaţional român şi jucătorul numărul 1 din Craiova Maxima, Ilie Balaci,  se află în aceste zile la Craiova, unde s-a întîlnit şi cu bunul său prieten Nicolae Tilihoi, care...
06.09.2015 | 12:35
Lupta cu CANCERUL LPF gest de MILIOANE pentru un fost jucator

Fostul mare internaţional român şi jucătorul numărul 1 din Craiova Maxima, Ilie Balaci,  se află în aceste zile la Craiova, unde s-a întîlnit şi cu bunul său prieten Nicolae Tilihoi, care în acestă perioadă urmează un tratament agresiv împotriva cancerului.

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Ilie Balaci a dezvăluit care este în acest moment starea de sănătate a lui Nae Tilihoi, fundaşul care făcea pereche cu regretatul Costică Ştefănescu în centrul defensivei oltene în urmă cu 35 de ani, pe vremea cînd ora exactă în fotbalul românesc se dădea pe “Centralul” din Bănie.

BREAKING NEWS! UPDATE. PRIMARUL OPRESCU, ARESTAT! ACUM, PERCHEZIŢII LA CASELE SALE! A INTRAT ÎN VIZORUL DNA ŞI FIUL SĂU!

“Mă bucur din suflet că starea lui Nae Tilihoi a început să se îmbunătăţească pe zi ce trece. Tratamentul pe care îl face acum la Craiova l-a ajutat enorm. Prin intermediul vostru vreau să îi mulţumesc lui Gino Iorgulescu pentru tot ce face şi ce a făcut pentru Tilihoi. Datorită lui Gino fostul meu coleg are acum bani pentru tratament”, ne-a transmis Balaci rugămintea sa privitoare la preşedintele LPF.

REVENIRE SURPRIZĂ! Încă o echipă din Liga I se luptă pentru Săpunaru: „Luni vom discuta cu el”

“Cu ajutorul LPF şi prin programul pe care Gino îl are implementat la el la Ligă, Nae primeşte lunar 145 de milioane de lei vechi, bani pe care el nu îi avea. Preşedintele LPF a spus că îi va da aceşti bani atît timp cît fostul meu coleg are nevoie de tratament”

VIDEO / DRAMĂ în Spania! Şase spectatori UCIŞI la un raliu automobilistic!

“Medicul care se ocupă de Tilihoi este un doctor tînăr pe care noi îl ştim încă de pe vremea în care el era copil şi venea cu tatăl său la meciurile Craiovei Maxima”,  şi-a amintit “Marele blond” din Bănie.

În final Ilie Balaci a ţinut să ne mai dezvăluie şi un alt amănunt legat de Gino Iorgulescu: “Să ştiţi că de cînd Gino a venit la LPF, Nae Tilihoi nu este singurul fost fotbalist ajutat de el. Ştiu sigur că Gino ajută foarte mulţi foşti jucători care au diferite probleme sociale sau de sănătate. Nu ştiu cîţi conducători şi oameni cu bani fac cît face Ioruglescu pentru foştii fotbalişti ai României”.