Gino Iorgulescu, la un pas de a fi BĂTUT de propriul fiu!

Între Gino Iorgulescu, noul preşedinte al LPF, şi fiul său, Mario, a izbucnit un scandal incredibil, care a fost la un pas să se încheie cu o corecţie fizică aplicată seniorului. Conform...
18.11.2013 | 10:53
Gino Iorgulescu la un pas de a fi BATUT de propriul fiu
ADVERTISEMENT

Între Gino Iorgulescu, noul preşedinte al LPF, şi fiul său, Mario, a izbucnit un scandal incredibil, care a fost la un pas să se încheie cu o corecţie fizică aplicată seniorului. Conform cancan.ro, întîmplarea halucinantă s-ar fi petrecut în urmă cu doi ani, de Revelion. Tatăl şi fiul au mers împreună la un club din Bucureşti pentru a sărbători trecerea dintre ani, iar, spre dimineaţă, între cei doi a început scandalul.

I-a dat o palmă fiului

Ameţiţi de aburii alcoolului, cei doi au început să-şi reproşeze diferite lucruri, moment în care Gino i-a dat o palmă părintească fiului său după ceafă şi i-a cerut acestuia să se ducă acasă. Umilit în public, Mario a început să ridice vocea la tatăl său, moment în care ultimul a părăsit clubul. Rămas singur în local, Iorgulescu cel mic a decis că lucrurile nu trebuie să rămînă astfel şi că părintele său merită o corecţie fizică.

ADVERTISEMENT

A chemat bodyguarzii familiei

A aflat că tatăl său s-a dus la un restaurant din zona Herăstrău, iar ce a urmat este demn de filmele cu mafioţi. “A sunat vreo cinci oameni, printre care si bodyguarzii familiei, şi le-a spus să vină la un restaurant în Herăstrău pentru că trebuie să rezolve o problemă urgentă. Aceştia s-au conformat, deşi era Revelionul, şi s-au dus acolo. Cînd s-au întîlnit cu Mario, acesta i l-a arătat pe tatăl lui şi le-a spus să-l pună la punct pe Gino Iorgulescu aşa cum ştiu ei cel mai bine”, a povestit o sursă pentru cancan.ro. Bodyguarzii s-au blocat în primă fază, însă după cîteva secunde au început să rîdă cînd au realizat pe cine trebuie să altoiască, motiv pentru care au părăsit restaurantul. Rămas singur, Mario a plecat acasă, iar tatăl său s-a amuzat copios cînd a aflat de intenţiile fiului său. La scurt timp, Iorgulescu Junior şi-a cerut scuze, iar lucrurile între cei doi au revenit la normal.