Iorgulescu jr., surprins în ipostaze stînjenitoare!

Din dorinta de a face spectacol sau pur si simplu de a fi in centrul atentiei, unele persoane ajung sa atinga penibilul. Asa s-a intamplat cu Mario Iorgulescu, care a ramas in fundul gol in fata a...
10.06.2014 | 09:08
Iorgulescu jr surprins in ipostaze stinjenitoare

In weekend, profitand de vremea extraordinar de buna de afara, mondenii Capitalei au iesit sa se racoreasca la un restaurant de pe marginea Lacului Snagov. Daca unii au preferat sa stea cuminti la masa, multi s-au plimbat cu barcile, cu jet-urile sau chiar au facut flyboarding.

Mario ofera un adevarat spectacol la SnagovMario ofera un adevarat spectacol la Snagov

Printre cei care au preferat sa profite de atmosfera prin practicarea de sporturi nautice s-a numarat si fiul lui Gino Iorgulescu. Tanarul si-a lasat prietenii la terasa restaurantului si-a luat jet-ul si a inceput sa se plimbe pe lac.

Fiul lui Gino incearca tot felul de schemeFiul lui Gino incearca tot felul de scheme

La un moment dat, Mario a vrut sa aiba parte de mai multa adrenalina, asa ca s-a incaltat cu ghetele speciale pentru flyboarding. Adica sportul extrem care impune scheme cat mai complicate, insa care are si dezavantaje. Desi, initial, tanarul si-a dorit sa faca spectacol, rezultatul a fost la un pas de penibil. O schema mai delicata si a fost la un pas sa-si arate zonele intime.

Intr-un moment de neatentie, tanarul ramane in fundul gol
Intr-un moment de neatentie, tanarul ramane in fundul gol

A ramas in fundul gol

Flyboard-ing-ul implica foarte multe scheme, atat in apa cat si deasupra ei. Experiementat, Mario Iorgulescu a stiut exact cum sa jongleze in aer. Din pacate pentru el, spectacolul a durat foarte putin, iar momentul de glorie a fost intrerupt atunci cand pantalonii i-au alunecat de pe el. Cu jumatate de fund revarsat, Mario a fost atractia terasei. Multi dintre cei prezenti scosesera telefoanele mobile pentru a filma schemele, asa ca momentul in care a ramas in fundul gol a fost pe deliciul tuturor.

Constient, Mario incearca sa-si traga pantalonii

Constient, Mario incearca sa-si traga pantaloni

Iorgulescu Jr este expert in flybording

Iorgulescu Jr este expert in flybording

Pasionat de sporturi extreme

Fiul sefului LPF, Mario Iorgulescu, este pasionat de sporturi extreme. Desi nu are mai mult de 20 de ani, pustiul a fost invatat de mic cu astfel de sporturi, iar acum le practica, totusi, cu usurinta. Desi nu a fost atras de niciunul pentru a face performanta, atunci cand vine vorba despre amuzament, nu se da de-o parte, fie ca este vara sau iarna.

Sursa: cancan.ro