Iorgulescu, DECIZIE în premieră la derby-ul Steaua – Dinamo! Fanii aşteaptă de ani vestea asta!

George Nistor   
în Fotbal intern
26/02/2014, 16:00
Iorgulescu, DECIZIE în premieră la derby-ul Steaua – Dinamo! Fanii aşteaptă de ani vestea asta!

Gino Iorgulescu a susţinut miercuri o conferinţă de presă în care a anunţat noua viziune a Ligii Profesioniste de Fotbal, în care include şi noul design al site-ului LPF. Preşedintele Ligii este încrezător că la derby-ul Steaua-Dinamo nu vor exista incidente, chiar dacă galeria Stelei a solicitat acordul de folosire a materialelor pirotehnice pentru realizarea unei coregrafii.

“Am verificat stadionul, îndeplineşte condiţiile de joc. Trebuie să fim liniştiţi. Este păcat că nu se joacă pe Arena Naţională, din nefericire acest gazon nu poate rezista la două meciuri, într-un interval de două-trei zile. Se vrea ca la meciul Steaua-Dinamo se vrea să se facă un spectacol cu artificii sau torţe, dar organele abilitate vor da acordul”, a declarat Iorgulescu.

Şeful LPF consideră că antrenorul naţionalei ar trebui înlocuit. “Orice echipă din grupă te poate încurca. Cît despre selecţioner, s-a ajuns pînă la baraj, nu s-a calificat. Eu zic să dăm şansa altcuiva. Vedem ce se întîmplă la Federaţie, vedem ce va fi, nu eu hotărăsc”, a mai adăugat acesta.

Dacă Steaua – Dinamo va avea parte de o coregrafie cu torţe, ar fi o decizie în premieră. Regulamentul FRF şi LPF interzice în acest moment materialele pirotehncie pe stadioane!

Închide ×