Fotbal intern

Anunţul de ultimă oră a lui Gino Iorgulescu. Mai e nevoie de o semnătură!

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, aproape de a reda fotbalului o bază sportivă de tradiţie. De ce nu sunt buni banii lui Gigi Becali pentru Gino? Reales de curând în funcţia de preşedinte al...
31.10.2017 | 11:40
Anuntul de ultima ora a lui Gino Iorgulescu Mai e nevoie de o semnatura

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, aproape de a reda fotbalului o bază sportivă de tradiţie. De ce nu sunt buni banii lui Gigi Becali pentru Gino? Reales de curând în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a participat la emisiunea Tribuna Zero, de la Europa FM. Conducătorul Ligii a dezvăluit raporturile în care se află cu Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre posibilitatea implementării sistemului video în arbitrajul românesc, şi a dezvăluit că Liga este aproape de a ajunge la o înţelegere cu BNR în privinţa bazei sportive Progresul Bucureşti.

De-a lungul timpului, relaţiile dintre Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu au fost glaciare. Au existat numeroase divergeţe între şefii celor două instituţii care reglementează şi conduc fotbalul românesc. “Nu cred că are ceva personal cu mine sau că îi sunt antipatic. De multe ori ia nişte decizii care nu mulţumesc fotbalul şi cluburile de fotbal. Ar trebui să aplece puţin urechea şi să se uite mai mult la fotbalul profesionist, nu la fotbalul pe plajă sau în sală. Trebuie să se uite mai mult la Liga 1”, a declarat Gino Iorgulescu.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Iorgulescu mai are nevoie de o semnătură: „Stă în pixul domnului Isărescu“

Imediat după ce a fost reales la conducerea LPF, cu un scor zdrobitor, totalizând 13 voturi din 14 posibile, Gino Iorgulescu a afirmat că se află în căutarea de sponsorizări care să totalizeze 1,8 milioane de euro pentru implementarea sistemului VAR. Gigi Becali s-a oferit să suporte costurile. Iorgulescu a revenit asupra subiectului şi spune că nu acceptă banii patronului FCSB:  “Nu suntem mulţumiti de arbitraj. Luăm în calcul şi implementarea sistemului VAR, însă costurile sunt unele foarte mari. Trebuie să ne şcolim arbitrii, să şcolim tehnicieni şi alţi specialişti. Nu poate domnul Becali să plătească în locul nostru”.

Gino Iorgulescu a dezvăluit că s-au demarat negocierile cu BNR pentru intrarea în posesie asupra stadionului Progresul: “Dorim să luăm în folosinţă stadionul Progresul, dar totul stă în pixul domnului Isărescu. Momentan sunt lăsate în paragină. Noi le-am întreţine şi apoi le-am închiria echipelor de club sau echipelor naţionale de tineret. Am văzut că şi domnul Ţiriac vrea să facă asta cu terenurile de tenis”.