Sport

Iosif Rotariu, șocat după ce părinții copilului agresat de fiica lui au cerut 500.000 de euro despăgubiri: “E strigător la cer! Fata mea e distrusă”

14.02.2019 | 21:29
Iosif Rotariu socat dupa ce parintii copilului agresat de fiica lui au cerut 500000 de euro despagubiri E strigator la cer Fata mea e distrusa

Cazul a făcut înconjurul României acum un an, dar efectele se simt și acum. Fata fostului internațional român a fost trimisă în judecată pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorilor după ce i-ar fi rupt piciorul unui băiețel la creșa unde era educatoare. Iosif Rotariu, șocat după ce părinții copilului agresat de fiica lui au cerut 500.000 de euro despăgubiri.

Rotariu a vorbit pentru FANATIK despre situația prin care trece Romina, fiica lui, după ce cazul a devenit public și consideră total exagerate pretențiile părinților băiatului.

Iosif Rotariu, șocat după ce părinții copilului agresat de fiica lui au cerut 500.000 de euro despăgubiri! “Nu iese din casă”

Fostul fotbalist de la Steaua dezvăluie că fiica lui trece printr-o adevărată dramă, după ce a greșit și a agresat un băiețel la creșa care aparținea familiei Rotariu. Acum, părinții copilului lovit de Romina Rotariu ar dori despăgubiri de jumătate de milion de euro.

Fata mea e distrusă. De când s-a întâmplat acest scandal a avut un șoc. Ea e dependentă de insulină de la 19 ani și acum a avut doar glicemii de 400-500. Cine știe ce înseamnă asta își poate da seama  de situație… E sub control judiciar și a fost mereu să semneze, nu a întârziat un minut. În rest, nu prea iese din casă. Nu e lumea rea cu ea pentru că nu are ocazia…

Iosif Rotariu Kassandra
Iosif Rotariu susține că suma cerută de părinții copilului agresat de fiica lui, Romina, este aberantă. Rotariu susține că el nu are atâția bani și că majoritatea veniturilor se duc pentru operațiile Kassandrei Rotariu, cealaltă fiică a fostului fotbalist

Am văzut că părinții acelui băiețel ar cere 500.000 de euro. Puneți-vă în locul meu. Cum să reacționezi când auzi așa ceva? E o sumă strigătoare la cer. Eu mă chinui cu Kassandra să o pot duce la operații… Organizăm atâtea evenimente să reușim să strângem acei bănuți, de unde să am atâția bani?!

Nu pot să mă gândesc la o asemenea aberație! E clar că părinții copilului nu doresc o mediere. Eu sunt o persoană deschisă, dar nu am încercat să iau legătura cu ei în acest sens ca să nu se spună apoi că încerc să fac cine știe ce. O să vedem ce va fi pe viitor”, a declarat Iosif Rotariu pentru FANATIK.

Imaginile cu Romina Rotariu lovind băiețelul de doi ani sunt teribile!

În aceste zile au fost făcute publice imaginile cu Romina Rotariu în timp ce agresa băiețelul de doi ani, la creșa unde lucra ca educatoare și care era deținută chiar de familia ei. Filmulețul este unul cu un puternic impact emoțional. Pe secvențe se poate vedea clar cum tânăra își pierde calmul și îl trântește puternic pe copil, ținându-i gâtul cu o mână și îndesându-i fața în pernă. Pentru că micuțul continuă să plângă, educatoarea îl ia din nou pe sus și în izbește de podea, violent.

Procurorii au stabilit că, în urma acestui tip de comportament, băiețelul s-a ales cu un picior rupt și au trimis-o în judecată pe Romina Rotariu pentru purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorilor. Fiica lui Iosif Rotariu se află acum sub control judiciar și este obligată să meargă constant la organele abilitate, pentru a respecta procedura legală în acest sens.

Imagine cu băiatul agresat de Romina Rotariu
Băiatul agresat de Romina Rotariu s-ar fi ales cu piciorul rupt, iar procurorii au decis să o trimită în judecată

Ea este bolnavă de diabet de la 19 ani și este dependentă de insulină. Marți, la grădiniță. a avut hipoglicemie cu o oră înainte de eveniment. I-a adus maică-sa niște zahăr, avea 50 valoarea glicemiei și într-o oră a ajuns la 500. Un copil plângea, că era dependent de o pernă adusă de acasă. Mama lui, cu o zi înainte, i-a spus Rominei să îl dezvețe de obieci. Când s-a trezit, copilul a plâns după pernă și atunci Romina l-a luat, l-a bruscat și nu și-a dat seama ce a făcut” – Iosif Rotariu, în 2018, după incidentul în care a fost implicată fiica lui