Sport

EXCLUSIV / Un stelist, umilit la naţională: “M-au lăsat în plină stradă!” FRF, reacţie uluitoare!

UPDATE 15:53 - Incidentul prezentat în exclusivitate de FANATIK a stîrnit reacţii rapide din rîndul FRF, selecţionerul Ştefan Iovan oferind o replică şocantă la Radio GSP: "Între Chiajna şi...
10.10.2013 | 19:39
EXCLUSIV  Un stelist umilit la nationala Mau lasat in plina strada FRF reactie uluitoare

UPDATE 15:53 – Incidentul prezentat în exclusivitate de FANATIK a stîrnit reacţii rapide din rîndul FRF, selecţionerul Ştefan Iovan oferind o replică şocantă la Radio GSP: “Între Chiajna şi Bucureşti sînt 2 kilometri. Nu am nimic cu Grădinaru, dar el este din Bucureşti. Echipa naţională nu asigură transport. Voia să ne ocupăm cu transportul pe ruta Bucureşti-Bucureşti? Eu am vorbit cu el, i-am spus de ce nu e convocat, fiindcă avem jucători de naţională care au debutat etapa asta în campionat şi în Cupă!”, a fost declaraţia lui Iovan.

––––––––-

Războiul dintre Steaua şi FRF continuă pe toate fronturile, chiar dacă oficialii forului condus de Mircea Sandu, la nivel declarativ, arată că vor să stingă conflictul cu Mihai Stoica şi cu Laurenţiu Reghecampf. După ce Iancu şi Stanciu nu s-au mai dus la naţionala Under 21 şi au plecat în cantonament cu Steaua în Antalya, FANATIK vă dezvăluie un episod incredibil, petrecut în urmă cu 2 zile, în care a fost implicat juniorul under 19 al clubului din Ghencea, Răzvan Grădinaru, convocat la lot pe data 5 octombrie, tot la “celebrul”  hotel din Chiajna.

Lăsat în stradă, fără bani, a mers 12 km pe jos!

În acest loc , în urmă cu trei săptămîni, Gabi Iancu fusese şi el implicat într-un alt scandal, cel care practic a aprins fitilul ulterioarelor conflicte dintre oficialii roş-albaştrilor şi cei ai Federaţiei Române de Fotbal. Practic, un junior al Stelei a fost lăsat în plină stradă, la Chijna, după ce Ştefan Iovan l-a anunţat pe data de 8 septembrie că nu mai face parte din lotul echipei naţionale U19 care participă în Polonia la turneul de calificare la Campionatul European. În aceste condiţii, echipa a plecat cu autocarul, iar puştiul de 18 ani şi-a luat geanta pe umeri, iar din motiv că nu avea bani la el şi nu i s-a pus o maşină la dispoziţie, a mers pe jos către Bucureşti aproximativ 12 kilometri.

“Mai bine mergeam cu Steaua în Antalya”

Contactat de FANATIK, Răzvan Grădinaru, a confirmat acest incident, iar pe un ton trist ne-a spus că mai bine se ducea cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf  în cantonament în Antalya decît să se simtă umilit în ultimul hal de Ştefan Iovan. “Este adevărat. Am fost convocat pe data de 5 octombrie la lotul Under 19 la Chiajna, iar pe data de 8 octombrie am fost anunţat că nu voi merge cu naţionala noastră în Polonia. După acest anunţ, nimeni nu m-a mai băgat în seamă şi am fost nevoit să plec din Chiajna pe jos spre Bucureşti cu geanta pe umeri. Nu mai contează dacă aveam bani la mine sau nu, dacă m-am simţit umilit sau nu, însă mai bine era dacă mi se spunea de la început în faţă că nu este nevoie de mine la naţională. În condiţiile astea mă duceam şi eu în Antalya cu domnul Reghecampf să mă pregătesc cu echipa mare. Era o bună ocazie pentru mine şi o mare onoare să fiu şi eu antrenat de cel mai bun tehnician din fotbalul românesc. De ce am plecat pe jos? Păi ce era să mai fac, cînd după ce am fost anunţat că nu mai fac parte din lot nimeni nu m-a mai băgat în seamă şi nici măcar o maşină nu mi s-a pus la dispoziţie să plec către Bucureşti? Aşa că nu am mai stat pe gînduri şi am decis să plec pe jos, pentru că nu aveam de ales”, ne-a spus Grădinaru.

Doar 1-1 cu Armenia, cel mai slab adversar!

Naţionala U19 a disputat deja primul joc din cadrul grupei 2 preliminare, ce se desfăşoară în Polonia, pentru calificarea la Campionatul European. Joi, la prînz, România a terminat la egalitate, 1-1, cu cea mai slabă echipă din grupă, Armenia! Mai mult, tricolorii au încheiat meciul în doar 10 jucători, Boboc fiind eliminat în minutul 54! Următorul joc va avea loc contra Lituaniei, pe 12 octombrie, in timp ce partida cu echipa gazdă, Polonia, se va disputa pe 15 octombrie.

 

Tags: