News

iPhone 11 2019. Noile culori ale telefoanelor sunt superbe. VIDEO

11.09.2019 | 11:34
iPhone 11 2019 Noile culori ale telefoanelor sunt superbe VIDEO

iPhone 11 a fost lansat, în sfârșit, ieri, iar smartphone-urile sunt disponibile în mai multe culori. Precomenzile vor începe de vineri, iar din 20 septembrie noile produse Apple vor ajunge în magazinele din Statele Unite, iar mai apoi în toată lumea. iPhone 11 vine cu noutăți, iar clienții Apple sunt extrem de încântați de noul produs după dezamăgitorul iPhone XS.

iPhone 11, disponibil în șase culori; iPhone 11 Pro, în patru culori

iPhone 11 Pro va fi disponibil în patru culori: midnight green (un verde închis), space grey (gri), silver (argintiu) și gold (auriu). Smartphone-ul va rula pe un procesor îmbunătăți Apple A13 Bionic. Bateria noului telefon va avea o durabilitate mai mare la iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max (o rezistență mai mare cu 4-5 ore). Cât despre iPhone 11, acesta va fi disponibil în șase culori.

Noul iPhone are prevăzute două camere pe spate. iPhone 11 are un sistem Night Mode, care le va permite utilizatorilor să facă fotografii și atunci când nu este lumină. iPhone 11 Pro are cu o cameră în plus pe spate. Cele trei camere sunt dispuse tringhiular: unghi normal, unghi larg și telefoto. Camerele au 12 MegaPixeli.

Celelalte noutăți de la Apple: Ceasul inteligent care funcționează ca un doctor și Apple TV+

Camera frontală a telefonului a fost actualizată cu un senzor de 7 MegaPixeli și video 4k. La evenimentul Apple de ieri a fost prezentat și noul Apple Watch. Compania deținută de Tim Cook a introdus un senzor EKG pentru ceasurile inteligente și un alt senzor auditiv pentru a testa calitatea auzului. Aplicațiile prevăzute pentru Apple Watch au fost realizate după numeroase cercetări în domeniul sănătății, a declarat CEO-ul companiei, Tim Cook.

Apple a lansat și cea de-a șaptea generație de tablete, iPad, cu un procesor A10 Fusion. Această tabletă este de două ori mai rapidă decât un computer de top, se laudă cei de la Apple. Noul iPad va fi pus în vânzare cu un preț care pornește de la 329 de dolari. Cook a prezentat în cadrul evenimentului de ieri și serviciul Apple TV+ pentru doar 5 dolari pe lună, cea mai ieftină variantă dacă e să ne uităm la concurență.

Printre titlurile prezentate de Apple, cel mai mare impact l-a avut asupra publicului „See”, cel în care joacă eroul din superproducția Aquaman, actorul Jason Momoa. Celelalte producții sonore sunt „For All Mankind” și „Dickinson”.