Galerie FOTO! Noul IPHONE îţi taie respiraţia! Ecranul SE MĂREŞTE! Apple va prezenta noile modele pe 15 martie!

Galerie FOTO! Noul IPHONE îţi taie respiraţia! Arată DEMENŢIAL! Apple va prezenta noile modele pe 15 martie!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE ULUITOARE!

Compania americană Apple are în plan să lanseze noi modele de smartphone-uri iPhone şi de tablete iPad în data de 15 martie şi va începe să vândă noile echipamente din aceeaşi săptămână, scrie Reuters, citând publicaţia online de tehnologie 9to5Mac.

Totusi pe net au aparut primele imagini care sunt de-a dreptul halucinante cu noul model Iphone! Iar daca aceste se vor adeveri, ar insemna o reinventare totala a iphoneului!

Apple ar urma să introducă un nou iPhone cu un ecran de 4 inchi, denumit iPhone 5se, şi un nou model de iPad Air în cadrul evenimentului. Lansarea vine în contextul în care Apple s-a lovit de un blocaj în vânzările de iPhone: în ultimul trimestru livrările de telefoane ale Apple au crescut cu 0,4% - cea mai mică scădere de la lansarea pe piaţă a smartphone-urilor, în anul 2007.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Noul model iPhone cu ecran de 4 inchi este proiectat să răspundă cererii de la clienţii care vor un telefon mai performant dar fără a migra către un echipament cu un ecran mai mare, aşa cum au iPhone 6 şi 6s. Reprezentanţii Apple nu au comentat informaţia.

În România Apple este în top 5 pe piaţa de smartphone-uri după numărul de unităţi vândute, cu o cotă de piaţă care variază între 4 şi 8% din vânzările lunare. În primele 11 luni din 2015 Apple a vândut în România aproximativ 150.000 de iPhone-uri, conform informaţiilor de pe piaţă. Liderii pieţei de smartphone-uri sunt sud-coreenii de la Samsung şi românii de la Allview.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969