Life

Ipostaza emoționantă în care Gina Pistol și Josephine au fost surprinse. Smiley are de ce să fie mândru

Gina Pistol și Josephine, momente emoționante în vacanță de la malul mării. Cum au fost surprinse cele două?
12.09.2022 | 07:15
Ipostaza emotionanta in care Gina Pistol si Josephine au fost surprinse Smiley are de ce sa fie mandru
Gina Pistol și Josephine, ipostază emoționantă la malul mării. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După vacanța petrecută doar împreună cu Smiley, a urmat una în familie. Gina Pistol, artistul și Josephine au plecat într-un scurt concediu pe malul Mării Negre, iar prezentatoarea Chefi la cuțite a făcut publice imagini de colecție în care apare alături de fiica sa.

Gina Pistol și Josephine, surprinse într-o ipostază emoționantă la malul mării

De curând, Smiley și Gina Pistol au plecat de unii singuri într-o vacanță. Cei doi și-au luat o pauză doar pentru ei, însă nu au putut sta prea mult timp departe de Josephine.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceștia au mai rezervat un concediu la Olimp, pe malul Mării Negre, în care i-a însoțit și fiica lor în vârstă de aproximativ un an.

Pe Instagram, acolo unde este foarte activă, Gina Pistol publică tot timpul imagini în care apare alături de micuță. Așa s-a întâmplat și de această dată, când vedeta și Josephine au fost surprinse într-un moment emoționant.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-un tricou simplu, lărguț, și o pereche de pantaloni lejeri, prezentatoarea Chefi la cuțite o ține în brațe pe fetița ei și a lui Smiley. Amândouă privesc marea, de care Josephine este fascinată, așa cum mama sa a mai declarat în trecut.

De altfel, Gina Pistol a ales să însoțească imaginile cu un sunet sugestiv, mai exact melodia Emoție de toamnă a lui Nicu Alifantins.

ADVERTISEMENT

Ce sacrificii face Gina Pistol de când a devenit mamă?

Gina Pistol este topită după fiica sa. Josephine a venit pe lume când vedeta nici măcar nu mai spera, deoarece medicii îi spuseseră că șansele de a rămâne vreodată însărcinată sunt foarte mici.

Totuși, micuța a venit pe lume ca un „dar de la Dumnezeu”, iar vedeta Antena 1 și Smiley demonstrează că rolul de părinte li se potrivește mănușă.

ADVERTISEMENT

De teamă ca micuța să nu sufere mai târziu, Gina Pistol a făcut din fericirea acesteia o prioritate și înainte de a lua orice decizie, se gândește cum o va afecta mai târziu.

„Încerc să mă ocup și de carieră, doar că, în momentul de față, aleg mai inteligent sau înțelept. (…) N-aș vrea ca pentru alegerile pe care le fac eu astăzi, să plătească ea mai târziu terapie”, a declarat Gina Pistol pentru FANATIK

ADVERTISEMENT