Life

Ipostaza în care Valentina Pelinel și Cristi Borcea apar împreună, în vacanță. Au strâns sute de aprecieri

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și nu este de mirare că primesc sute de aprecieri atunci când apar împreună pe rețelele de socializare.
05.06.2021 | 17:11
Ipostaza in care Valentina Pelinel si Cristi Borcea apar impreuna in vacanta Au strans sute de aprecieri
ADVERTISEMENT

Modelul și omul de afaceri au apărut recent într-o ipostază inedită, la scurt timp după ce au plecat într-o escapadă romantică în Italia. Cei doi au ales o locație specială, unde să se bucure de timpul petrecut unul lângă celălalt.

Vedeta și partenerul ei de viață profită din plin de vremea bună, cât și de momentele de dragoste, după cum chiar Valentina Pelinel a lăsat să se înțeleagă printr-o postare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagine de sute de like-uri. Cum au apărut cei doi soți

„Soare, iubire și voie bună”, a scris soția lui Cristi Borcea în mediul online, în dreptul imaginii din Fireze, unde apare toată numai un zâmbet.

Atât afaceristul, cât și frumoasa blondină poartă ținute lejere și încălțări comode, care să le ofere confortul necesar în timpul plimbărilor lungi pe care le fac zilele astea departe de România.

ADVERTISEMENT

Postarea modelului a strâns peste 1.460 de aprecieri, dar și numeroase mesaje care au foarte mare legătură cu relația lor. Internauții sunt de părere că formează un cuplu perfect, dovadă că au primit multe aprecieri în acest sens.

„Dragii mei, weekend plăcut”, „Suflete frumoase și familie fericită”, „Ce mult semănați” sau „Frumoși”, sunt câteva dintre comentariile din mediul virtual.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, o relație plină de romantism

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de ani buni, deși nunta a avut loc abia în anul 2018. Ei au 3 copii, un băiat în vârstă de 5 ani, Milan, și gemenele, Rania și Indira (2 ani). Cu toate acestea ei nu uită de timpul în doi.

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit la un moment dat că relația lor este plină de romantism, dovadă că petrec foarte mult timp împreună. Vacanțele sunt și ele destul de dese atât cu cei mici, cât și singuri.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al clubului Dinamo și partenera sa de viață vor petrece vara aceasta pe litoralul românesc, unde dețin un hotel, iar dacă se plictisesc de mare pot oricând pleca la munte.

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi. La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp.

La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, spunea Valentina Pelinel acum câteva luni într-o emisiune de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT