Life

Ipostaza inedită în care a fost surprins Liviu Dragnea. Irina Tănase l-a trimis la cratiță pe fostul lider PSD

Irina Tănase a postat câteva imagini inedite cu fostul lider PSD. L-a filmat în timp ce pregătea cina.
25.10.2021 | 17:13
Ipostaza inedita in care a fost surprins Liviu Dragnea Irina Tanase la trimis la cratita pe fostul lider PSD
ADVERTISEMENT

Irina Tănase postează destul de rar fotografii sau imagini cu ea și cu Liviu Dragnea pe conturile de socializare.

În weekend le-a arătat totuși fanilor cum au petrecut o seară liniștită în familie.

Fostul lider PSD a fost surprins într-o ipostază absolut inedită. Iubita sa, Irina Tănase, l-a filmat în timp ce pregătea cina.

ADVERTISEMENT

Ipostaza inedită în care a fost surprins Liviu Dragnea. Irina Tănase l-a trimis la cratiță pe fostul lider PSD

Irina Tănase și Liviu Dragnea au petrecut un weekend liniștit în familie. Dovadă sunt imaginile pe care le-a postat iubita fostului lider PSD.

Aceasta l-a surprins pe Liviu Dragnea la cratiță în timp ce pregătește cina. Îmbrăcat într-o ținută lejeră, cămașă și trening, acesta a supravegheat foarte atent două cratițe puse pe aragaz. Din când în când a amestecat liniștit cu o lingură de lemn în una dintre acestea.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase a avut și un mesaj care a însoțit postarea.

“Astă seară gătim în familie”, a scris iubita lui Liviu Dragnea.

Când se căsătoresc Liviu Dragnea și Irina

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Irina Tănase (29 ani). Fostul lider PSD a vorbit despre relația pe care o are în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Acesta a declarat că o va lua pe Irina de soție și și-ar mai dori încă un copil.

“Nu știu când. Mi-aș dori! Sincer. Este o fată pe care o iubesc, care m-a iubit și mă iubește, stând stăpână pe ea, pe picioarele ei, în această perioadă, mai grea pentru ea decât pentru mine. Eu consider actul căsătoriei ceva sfânt și nu-mi place să vorbesc înainte despre aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Copii îmi doresc oricând. Iubesc foarte mult copiii. Îmi pare rău că a suferit mult această fată, ca și copiii mei, și fosta soție. Și-au asumat.

Eu le-am spus în 2017 că n-o să accept lucruri rele pentru România, și-au asumat, au avut mult de pierdut și au pierdut mult”, a spus Liviu Dragnea în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

ADVERTISEMENT