News

Ipostaze fierbinţi! Loredana Chivu, TOPLESS în Grecia

Viaţa de vedetă este una ”dificilă”, mai ales când te numeşti Loredana Chivu şi îţi petreci toată vara în vacanţe în locaţii care mai de care mai de lux şi te bucuri din plin de...
23.08.2014 | 14:32

Viaţa de vedetă este una ”dificilă”, mai ales când te numeşti Loredana Chivu şi îţi petreci toată vara în vacanţe în locaţii care mai de care mai de lux şi te bucuri din plin de plaje perfecte şi ape cristaline, calde şi îmbietoare.

Spunem că este greu pentru că apariţia ”păcătoasei” pe plajă atrage după sine şi privirile hulpave ale celor din jurul ei.

1

După ce s-a relaxat pe litoralul românesc, iar apoi pe cel turcesc, ”păcătoasa” asistentă a lui Dan Capatos a decis că este cazul să schimbe puţin aerul vacanţelor.

Aşa că, fără să stea pe gânduri, a zburat în Grecia, ţară cu plaje nesfârşite şi apă limpede. Iar acolo, sexoasa blondină, deja bine bronzată a decis că este cazul să îşi acopere minusculele urme care i-au rămas după ce s-a expus la soare la noi în ţară şi în Turcia.

2

5

Aşa că, fără să stea pe gânduri, a aruncat pe unde a nimerit sutienul costumului de plajă şi, ca o felină, s-a întins pe şezlong, la plajă, zâmbind uşor în momentul în care a observat privirile bărbaţilor din jur, mulţi dintre ei fiind efectiv muţi de uimire la apariţia româncei care ar putea fi confundată cu una dintre frumoasele nereide din legendele Greciei antice.

3

4

Din păcate pentru masculii cărora le fierbea deja sângele în vene, momentul topless al Loredanei Chivu nu a durat prea mult, frumoasa asistentă TV nerezistând prea mult pe plajă, sub soarele arzător al Greciei.

Aşa că, după ce şi-a luat, din nou, sutienul pe ea, ”păcătoasa” a mers la piscina hotelulul de lux la care a fost cazată şi s-a bucurat acolo de liniştea pe care şi-o dorea, stând de marginea bazinului şi răcorindu-şi picioarele în apă.

6

sursa: spynews.ro